01 de juny 2011

Sords profunds, però hi sentim i parlem!

Avui us vull parlar d'una conferència que es farà a DIXIT la setmana vinent (DIXIT, per si no ho he dit cops, és el lloc on treballo, Centre de Documentació de Serveis Socials xD).

Es tracta d'una conferència que crec que estarà molt bé. Amb això no vull dir que les altres coses que fem no estiguin bé, eh!!!
La persona que vindrà es diu Marta Capdevila i és sorda profunda. Mai ha estudiat llenguatge de signes, sinó que va anar aprenent a llegir els llavis...

I bé, va tenir fills i un d'ells, el Marcel, va nèixer també sord profund. Però amb les noves tecnologies ja parla, hi sent... i no calla!
Però al començament, és molt dur descobrir que el teu fill ha nascut sord...

 
El Marcel de seguida es va posar en bones mans:


I finalment li van fer un implant coclear (d'acord, jo tampoc sabia el que era fins que n'he sentit a parlar!) i els resultats són tan bons que fins i tot la pròpia Marta se n'ha fet un.

 
Per cert, aquestes imatges no són cap il·legalitat: el llibre es pot consultar en lína (Departament d'Educació) (mireu-lo, que és súper maco!)

I el més important: la conferència serà el dia 8 de juny (dimecres) a les 17 h. Si voleu venir haureu de avisar (temes logístics, ja sabeu!). Envieu un correu a dixit.bsf@gencat.cat. Ràpid que les places són limitades, val? :-)

I SÍ, DIBUIXA IGUAL QUE LA SEVA TIETA ROSER, LA DE LES TRES BESSONES ;-)

Entrada relacionada:

1 comentari:

Mariaina ha dit...

Mmmm com dir-ho?

.......


M'ENCANTA aquesta entrada i haver descobert la Marta Capdevila, tens raó els seus dibuixos tenen una retirada als de la Roser Capdevila!!

Gràcies per fer-ne difusió.
Ciao! :)

PS. Ahir t'havia de donar una cosa... i amb l'emoció no hi vaig pensar:')

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails