29 d’abril 2011

Compra de Sant Jordi: La volta dels 25

Amb tanta tonteria de punts de llibre (és un dir!) m'havia oblidat completament  de comentar el llibre que em vaig autorregalar per Sant Jordi (de fet, tampoc ningú em va regalar cap rosa... bueno, virtual sí... no sé si serveix jejeje).

Jo em vaig compra aquest:
Crec que ja n'he parlat altres vegades.
En Marc és un noi que amb 25 anys va fer la volta al món per 25 països i va entrevistar 25 joves que tenien coses per explicar (els protagonistes són ben diferents entre ells!). Com diu la cotraportada, "una ecologista xinesa, una mare de família del sud d'Àfrica, un xaman peruà, un pescador filipí, un maori de Nova Zelanda, una futura cosmonauta russa...". O com bé diu el subtítol, un atles generacional de Johannesburg a Moscou.

El Marc, durant el seu viatge, va escriure un blog: La volta dels 25, guanyador del premi al millor blog de parla no anglesa dels Lonely Planet Awards.
El dia de la presentació del llibre de l'Albert Casals a La Casa del Llibre en Marc presentava l'acte, i li vaig prometre que per St Jordi compraria el llibre i el buscaria perquè me'l signés :)
O sigui que lo prometido es deuda. I aquí tenim en Marc signant el MEU exemplar:


Encara no he començat a llegir-lo, però espero poder fer-ho la setmana vinent. I encara no he comentat el llibre de l'Albert, un xute positivista total...xD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails