09 d’abril 2011

Adéu, Lucchetti

Poques entrades necrològiques faig, però bé, ahir es va morir l'Alfred Lucchetti i, tot i que no n'he sigut mai seguidora ni he sabut mai massa d'ell, em va saber greu.

Per mi -i per molts altres, segurament- el personatge més entranyable és com a Andreu a Poblenou (amb la tieta Victòria, je). 


Poblenou va ser la primera telenovela que va fer Tv3 en format de sobretaula. Suposo que en aquell moment va ser important fer un producte així... i la cosa és que va anar bé, perquè sinó ara no existiria "La Riera" (jo he seguit totes fins al 2006, any de l'erasmus, any de l'apagada televisiva a la meva vida jejej). 
A més, Poblenou va ser bàsic per donar a conèixer actors... com EL QUIM GUTIÉRREZ! (que llavors jo ja n'era fan, o sigui que tinc preferència :D).

Bé, tornem al Lucchetti perquè resulta que la web de tv3 hi ha vídeos: aquí podeu veure un capítol un surten quasi tots ells, ja que és el capítol final.

També el Lucchetti surt en una de les meves películes preferides de tots els temps: Valentina (Crónica del Alba) (veure ressenya corresponent).

El petit Jorge Sanz que acaba de matar tots els coloms missatgers del pare de la nena que més estima. Poc s'imaginava que ho hauria de pagar ben car al cap de poques hores!

Per acabar, una última cosa que mai m'havia adonat i que he descobert gràcies al bloc del Toni, es que l'Alfred era la veu del GARGAMEL (Barrufets). Si escoteu l'opening, ho veureu de seguida. No m'hi havia parat mai a pensar!

1 comentari:

Moroboshi ha dit...

Home, gràcies per la publicitat, he he...

A mi particularment m'agradava molt, la veu d'aquest home. I m'encantava Poble Nou. Jo al meu bloc hi vaig enllaçar el primer capítol. Que macos amb la tieta Victòria, també desapareguda (i ja en van quatre de Poble Nou, comptant-los a ells dos, al Miquel Cors i al Pep Torrents).

Sí, era un secundari habitual del cine dels 70 i els 80, cert.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails