25 de febrer 2011

Barnatresc - Caminada d'Horta

M'agrada descobrir coses noves per fer a Barcelona, i la veritat és que aquests dies no he parat massa quieta... m'encanta-molt descobrir que les setmanes es poden fer mooolt llargues si les omples d'activitats! (sóc una persona estúpidament feliç, ho sé, ho sento).
La veritat és que la setmana vinent i l'altra tinc l'agenda que li surt fum. Fa una mica de por però espero que tot vagi sortint bé.

Ara us vull parlar d'una altra cosa:


El nostre descobriment més nou ha estat el Barnatresc. Són caminades populars per Barcelona (els que sigueu de Lloret, feu-vos a la idea que és com lo que fa el Xino-Xano).
Sembla mentida però la tonteria aconsegueix reunir a unes 1700 persones de mitjana cada mes...

La de diumege, el nostre debut (Grelda, Aina i jo), va ser la caminada d'Horta.
La ruta va començar i acabar a la plaça del nen de la rutlla:

Diuen que és en honor a un nen del segle passat
que, jugant amb l'aro, el va atropellar un carro...

El Parc del Guinardó és guai! No hi havia estat mai...
En total van ser 10 km, seguint aquest itinerari:


I l'organització, un 10. A "l'avituallament" (paraula que vaig aprendre diumenge, i que no havia sentit mai) donaven taronges i aigua (l'aigua era amb càntir, per estalviar envasos!)

La propera es farà el 20 de març: "Caminada de l'Olimpisme", de 12 km.
Començarà a on hi ha aquells mistos gegants (tocats per primera vegada aquest mateix estiu!) i acabarà a Drassanes (passant per l'Avinguda de l'Estadi i tot això).

No me la penso perdre... ja no pel fet de caminar sinó pel fet de conèixer cada dia més aquesta ciutat que m'ha acollit amb els braços ben oberts.
A més! jo ja camino un piló cada dia. Bé, un piló no, ok, però de DIXIT a on jo visc hi ha 3 kilómetres -segons Google Maps- i el 90% dels dies torno a casa a peu. O sigui que jo estic contenta amb el meu exercici diari :-) I el noto!

Bé, aquí teniu toooota la informació necessària:
http://www.euro-senders.com/barnatresc/index.htm

Ens veiem a la propera????

4 comentaris:

Carolina ha dit...

Doncs m'hauria agradat fer aquest recorregut, ho tenia pensat des de fa temps! Gràcies per la informació, potser m'apunti a la propera :)

Mae ha dit...

Eli, està molt bé això de conèixer racons de la ciutat, n'hi ha de ben sorprenents! En el meu cas, em vaig quedar ben parada fa un parell de setmanes quan vaig fer la passejada al pantà de Vallvidrera, xulíssim!, t'ho recomano.

Eli Ramirez ha dit...

@Mae sí, el pantà... no hi estat però curiosament n'he llegit algo fa ben poquet... no sé on era. Crec que al llibre "Barcelona sense preses"

Hi aniré, té bona pinta! merci.

@Carolina, si t'apuntes avisa! :)

Moroboshi ha dit...

Crec que és el mateix que vaig veure en un reportatge de la BTV fa anys, i ara ja puc posar-li nom. :)

A mi també m'agrada caminar, però com que sóc bastant margi no m'agrada gaire anar en grup. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails