08 de gener 2011

Restaurant de la setmana: Focacceria Buenas Migas

Una mica tard (en horari) però aquí tenim el restaurant de la setmana!
Fa dos setmanes que no tocava la secció, perquè dissabte passat va ser cap d'any i l'altre Nadal... però aquí tornen els restaurants! :-)

Avui, una cadena (hi ha d'haver de tot!): Focacceria Buenas Migas.
..
Què és una focaccia? la Wikipedia ho diu ben clar: La focaccia (/focacha/, ‘hogaza’ en italiano) es una especie de pan plano cubierto con hierbas y otros productos alimenticios.

Bé, dit això, parlem del restaurant. Es tracta d'una cadena (com ja he dit) que podem trobar a diferents parts de Barcelona. Jo en concret he estat a una del Passeig de Gràcia i a la del Maremàgnum. El que vénen són trossets de pizza tova (focaccia) de diferents gustos. Els preus ronden els 4 euros per peça.
La veritat és que són súper tovetes, i estan molt bones. Jo acostumo agafar la de formatge i trossets de frankfurt, però he provat també d'altres i estan bé també.

També és important destacar que no és només un lloc on dinar o sopar, perquè de fet és com una cafeteria, hi pots anar a mitja tarda o a mig matí.

A la pàgina web explica que eren dos italians de Génova que van venir a Barcelona i al 1998 van llogar un local... i que des de llavors han anat ampliant.

Interessant també destacar que a la pàgina web (citada anteriorment) ofereixen una petita col·lecció de receptes en pdf (m'han vingut ganes de provar de fer la "Possibilimente la torta di cioccolato piú buona del mondo").

I ah!!! també guai: a cada taula hi ha el menú posat en un tros de pà sec (no sé si m'explico)... són panets rodonets i petits als quals se'ls hi ha fet un tall a través i dins aquest tall hi ha la tarja amb el menú. (Original).

Valoració final: 7'2

Menjar (varietat): 7/10
Menjar (quantitat): 7/10
Menjar (qualitat): 8/10

Preu: 7/10
Servei (personal): 7/10
Ambient del local: 7/10
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails