16 de gener 2011

I'm in Quora

Ha nascut una nova eina, es diu QUORA: http://www.quora.com/
.
.
De moment encara no m'hi he passejat gaire. --> Un dels motius és que de moment la plataforma només permet l'anglès, tot i que ja hi ha moltes cosetes en espanyol... però amb un missatge al costat que hi posa "Needs to be written in english".
Suposem que això no trigarà massa en canviar, doncs no veig que sigui massa bo per una eina que el que vol és crèixer tingui limitacions d'aquesta mena! o sigui que suposo que passarà com la resta, i un cop aconseguit, passarem a demanar Quora en català :)
.
Quora entra amb força i sembla que se'n podrà treure força utilitat un cop estigui ben establerta. És com un
TwitterFacebookero però que es basa principalment en preguntes i respostes. (alguns ja parlen de la mort de Yahoo answers)
.
A nivell bibliotecari pot estar força bé, li veig possibilitats. A més no sembla una eina molt complicada, té una interfície bastant semblant a les que estem actualment acostumats.
.
Com funciona? Doncs tu pots seguir persones, temes i preguntes. I contestar-les, aprendre'n. També és interessant destactar que pots respondre les preguntes de manera nominal (es diu així?) o sigui, que surti el teu nom... i de manera anònima. Això pot ser bo..... fins a cert punt! Igual després ho treuen...
Després dir que té un sistema de cerca força bo, de manera que pots mirar fàcilment si allò que vols preguntar ja ho ha preguntat algú.
.
Aquí hi ha un vídeo que explica una mica tot força bé (SMLatam):
.

..
Bé, fins aquí les primeres impressions.
A
Quora només s'hi pot accedir, de moment, per invitació. Si algú encara no en té i en vol alguna, que m'ho digui, no problem (de moment no sembla que es gastin :D)
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails