20 de desembre 2010

Iniesta i Messi al costat de la feina

Ho vaig dir pel Facebook, però com que allà és difícil trobar les coses quan les cerques ,doncs ho poso aquí també ^_^ (si Mark Zuckerberg hagués estat bibliotecari, les coses haguessin estat molt diferents!!!!)
Resulta que l'altre dia van passar els jugadors del Barça per davant de DIXIT. Es veu que anàven a dinar a un restaurant de per allà (aquests que hi ha amb vistes a les barquetes).
.
.
Just vaig arribar a temps per fer-me una foto amb l'Iniesta (aquí dalt) i amb el Leo Messi. A la foto del Messi jo he quedat tallada, però bueno (per això no l'he posada ijijij).
.
El dia en general va ser guai perquè després vaig anar al McDonalds a dinar perquè volia mirar una cosa d'una botiga del Maremàgnum i una família portuguesa em va donar un tiket per una BigMac gratis i després un altre tiket per unes patates. Em van dir que ells ja marxàven a Portugal i que no ho aprofitarien!! I suposo que em debíen veure cara de bona nena, jajajaja!
.

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Un dia rodó, vaja! A mi això del McDonald's em va passar una vegada en una excursió de l'institut. Als gots de coca-cola sortien coses d'aquestes, jo no havia consumit però la resta de companys sí, i com que no tenien gana me'ls van donar. Vaig berenar McDonald's de franc. :)

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

No me lo puedo creer.....tienes la oportunidad de hacerte una foto con Iniesta.....y permites que un larguirucho de camisa azul se ponga por medio....
¿es que ya has olvidado dónde tienes que dar la patada a un chico para que le duela y se aparte?¿así pierdo yo el tiempo en enseñarte?
Señor.....paciencia.
Pato

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails