01 de desembre 2010

Compres pre-Nadal

Avui faré una entrada només per parlar de algunes de les coses que m'he comprat aquests dies (perquè per això estan els blogs personals, no? :D) Tot i que la veritat, no gasto massa.

El cas és que sóc del club "women's secret" (club WOW). És un club que està bé perquè sempre t'envien descomptes i el millor de tots ells és que pel teu aniversari t'envien un val de 6 euros! Per tant vaig anar a comprar una tassa que em va costar 0'95 (valia 6,95):


Ara dubto si fer-la servir per posar bolis i retoladors o bé per a la seva utilitat bàsica (dipòstit temporal de líquid abans de ser begut per un humà).
El cas és que vaig acabar comprant roba interior (la última compra d'aquest tipus de roba havia sigut al Primark per dos duros.... i la qualitat doncs clar...) El cas és que no es pot anar per la vida amb cutrerío (no saps mai quan apareixerà l'home dels teus somnis) (xDD) i per això he renovat tres peces. I són "especial navidad". Almenys, la tercera peça:

El llacet l'arrencaré. Renos sí, llacets no.
Mai m'han agradat els llacets i les paridetes de nena. Ara, el reno feliç és súper cucu i no vaig poder evitar comprar-lo.

Finalment m'he comprat un nou jersei:

És força semblant al del Superman en quant a textura (el del Superman ha sigut la millor compra de l'any) (de fet els dos són del Pull & Bear), però aquest cop sense caputxa.
I mira que tinc poques coses de Disney eh! però el Mowgly és el Mowgly. Sempre he tingut bastanta empatia per el petit protagonista del Libro de la Selva! :)

I ja està. :)
Estem a desembre i d'aquí 25 dies és Nadal. I com m'agrada!!!!!!!!!!!!!!!!!
M'encanta tot, tot! els polvorons, els turrons, les nadales, el pessebre, el cagaTió... (per cert, n'han posat un de mida XXL al Maremàgnum). O sigui que bon PRE-NADAL!

1 comentari:

Nodami ha dit...

Ostres, la tassa em recorda al bibliotecari vampiro de Bibliotecaris de paper!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails