19 de novembre 2010

More California

Encara, de tant en tant, penso en el viatge de Califòrnia que vaig fer al 2009. Tinc pendent crear un àlbum Hoffman, però amb 10.000 fotos és difícil posar-s'hi (fa pal). Però tot era tant "de pel·lícula", que no podia deixar mai de disparar. No sé quina part em va agradar més.... Hollywood decepciona, tira a lo cutre... però té aquell glamour pelicul·lero que et fascina... San Francisco és una ciutat preciosa... el Grand Canyon et deixa sense respiració... i Las Vegas... oh god! Las Vegas són Las Vegas!


La ciutat que mai dorm, la ciutat del vici. La ciutat que et permet estar a Venència o a l'antic Egipte en qüestió de minuts. La ciutat dels diners.

Per arribar-hi has de creuar el Death Valley. Casi morim (crec que ja ho vaig dir) de ganes de beure aigua, de no teni prou "gasolina"... i és que no hi ha res. Només zones buides (crec que una part tb és rollo Sàhara, amb sorra fina).
Hi ha vaques, això sí. I no estan del tot tancades: simplement no poden escapar perquè si veieu la foto d'aquí a sota, veureu que els cotxes poden passar però les vaques no: tenen les potetes massa petites xD

I la última foto és de la ciutat del pecat (Las Vegas). El buffet lliure (all can you eat) era per pecar de gula una vegada i una altra:


Porto quasi 3 mesos sense fer cap viatge. Això ronda ja quasi l'abstinència...! M'ofego sempre al mateix lloc, necessito fer un viatge ja! Necessito fer una escapada europea abans de Nadal ¬¬'

I com és que avui estrenen Harry Potter i jo quasi ni me n'havia enterat?? On està la publi?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails