30 de novembre 2010

Diari Ara

L'altre dia [diumenge] em vaig comprar l'Ara!

No entraré en molts detalls perquè tot el que es podria dir d'aquest diari ja s'ha dit o s'està dient.
A mi em sembla una iniciativa molt bona!
El de la portada és Moisès Broggi (heu de llegir "Memòries d'un cirurgià"!)

El número 1 va sortir a la venda el mateix dia de les eleccions i per ser diumenge, venia carregadet de pàgines. S'hi adjuntava un suplement anomenat "Regals per al nou món", on "83 personalitats de tot el món i de tots els àmbits" van obsequiar alguna cosa al Diari per felicitar-los per la iniciativa.
Així ens trobem amb coses com receptes, imatges, il·lustracions, cartes...

Que és el que m'agrada més?
Digueu-me banal:

1- Juanjo Sáez hi publica una tira diàriament (és el meu idol com a il·lustrador!)
2- El magazine dels diumenges és una Time Out "Cultura" (Time Out és la meva revista preferida)

Me'l vaig estar llegint i tot i que vaig llegir coses molt interessants, jo del primer número vull destacar-ne una notícia (torneu a dir-me banal):

"Menys Shin Chan i més pingüins de Madagascar: el manga
és desbancat pels dibuixos de producció occidental"

Touché. La meva infància és la que és gràcies als dibuixos que venien del Japó!!! (com la resta de persones que formen la meva generació).
La notícia estava il·lustrada (a tot color, això tb cal dir-ho) per els ditxosos pingüins de Madagscar però també (i aquí és on es va captar la meva atenció) per altres com el Shin Chan, el Doraemon... i el GOKU.

I posa que es va inciar al 1990. Jo recordo que ho feien abans del Telenotícies (debia ser un horari molt bo, perquè quan feien Oliver i Benji també ho feien més o menys a aquella hora) i que hi estava molt enganxada (ja vaig parlar un dia de les FOTOCÒPIES DE BOLA DE DRAC!)

Bé, la veritat és que el meu treball de recerca de batxillerat... va ser de Bola de Drac! o sigui que sí que és veritat que em va arribar a l'ànima... ^__^

2 comentaris:

Nodami ha dit...

Jajajajaja, doncs el meu dibuix d'infantesa és Cool Mc Cool!! Bola de drac va arribar quan jo ja era gran!!!! jajajajajajaja sóc vella!!!

Eli Ramirez ha dit...

Cool Mv Cool??? què és això?? XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails