20 d’octubre 2010

Les senyoretes de Lourdes (Pep Coll)

Ja he acabat (per fi!) de llegir-me el llibre que tant de temps fa que s'exposa al lateral del blog.
Anava a bon ritme quan viatjava diàriament amb tren... però ara ja no em moc tant amb transport públic i la lectura se'n resenteix ^^'


Aquesta novel·la parla de les aparicions de Lourdes (o sigui, de la vida de Bernadette Soubirous). Però no és un llibre avorrit de sants...

Es veu que va guanyar el Premi Sant Jordi l'any 2007... però jo, havent llegit el que va ser finalista (El Monestir de l'amor secret), doncs no entenc perquè no va ser al revés. Suposo que el llibre del Monestir em va encantar i aquest doncs no tant.

No és que de cop i volta hagi tingut una necessitat imperial de llegir llibres al voltant de la religió (o blasfèmia) és simplement que les coses vénen com vénen.
Almenys m'ha servit una mica per saber més sobre Lourdes, sobre la pastoreta Bernadette que un dia (i més) se li va aparèixer la Verge Maria... i poc més.

El llibre acaba amb tres pàgines que semblen d'una altra novel·la.

I bé ja està! Si ha guanyat un Premi Sant Jordi segurament és perquè és bo... però bé, a mi no m'ha fascinat pas massa (una mica sí: no continuo passant pàgines dels llibres que no m'agraden).
Qüestió de gustos, suposo!

Per cert, ahir vaig assistir a la conferència "Comunicació i felicitat", de Sebastià Serrano. Bé, no és que hi anés: la conferència va ser a DIXIT :-)
Em va agradar molt i un dia d'aquests m'agradaria fer un resumet per al blog amb els punts més importants. La felicitat està a l'abast de tothom!
Avui hi ha també una conferència de temàtica LGBT a DIXIT. És a càrrec de Bawer Çakir, un activista gay turc perseguit... té molt bona pinta, la veritat!
^__^

1 comentari:

Anònim ha dit...

I ara què llegiràs ;P? et recomano un còmic Rosalie Blum

Petons
Sil.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails