15 d’octubre 2010

Everything is illuminated

Sé que és el títol d'una pel·lícula... però no va per aquí. No sé, m'ha vingut al cap.

Últimament tot està bé. És com si l'haver anat a Xile m'hagués carregat una dosi d'optimisme per uns quants mesos. Porto un mes i mig aquí i ara he descobert un gran secret: si somrius a la vida, la vida... et somriu!

Estic bé vivint a Barcelona, estic bé amb la gent que m'envolta, estic optimista, ho veig tot sota un raig de sol, ni que sigui el dia més fosc de l'any!

I sé que hi ha coses que no surten bé i m'hi fotu de cap... però hum... estic vivint una mena de "Renaixença".

Ahm! ahir vam fer la tercera edició del seminari "Vine a conèixer les eines 2.0".
Sé que van haver alguns errors (planificació del temps mal calculada) però en general crec que el resultat és positiu. I és una sensació molt extranya... per unes hores hi ha certes persones que escolten el que tu dius, que et miren amb un boli a la mà i prenen apunts. A mi això se'm fa raru...!

I ah! després de 30 visites guiades (sessions informatives) crec que ja he pillat el trukillu... però cada cop que vé un IES o una entitat... jo em poso una mica dels nervis.
L'altre dia van venir estudiants de la facu (em volia morir) Mireu-los:

(En aquest cas la foto la puc penjar perquè es va fer amb el
permís d'ells i la tenim penjada al Flickr de DIXIT)

I demà, uo! demà vaig A LES CLAVAGUERES!!!!!!!!!!!!! no és genial??? per mi sí!!! fan el 48 h open house Bcn i s'obren al públic més de 150 edificis. Jo vaig demà a veure les Tortugues Ninja i diumenge (si tot va bé) al Col·legi Teresianes (Sarrià) (Gaudí) i al Círculo Ecuestre (típics llocs que si no aprofites no trepitges mai :P)

^____^

Atenshion que dilluns surt el nou número de Bibliotecaris de paper.
Bé, bona nit! (bueno, bon dia per vosaltres, jo es que programo les entradetes i ara és negra nit.... massa tard ja, de fet...!)

1 comentari:

Alex Pler ha dit...

Me n'alegro molt que t'agradi la teva nova vida com a barcelonina :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails