11 d’agost 2010

[Chile] Me'n vaig a esquiar!

Avui ha estat un dia una mica light.
He plegat més tard de la biblioteca perquè aquests dies faré hores de més. La raó? Divendres me'n vaig a esquiar :D
En realitat m'han dit que no feia falta recuperar les hores... però sóc una noia responsable xD
.
.
L'altre dia vaig llegir un cartell que dia algo així com... "cuanto hace que no haces algo por primera vez?" intento que la meva vida no sigui avorrida. Intento fer el que m'agrada, que és, sobretot, viatjar... i em guanyo la vida fent el que m'agrada... o sigui que no em puc queixar.
I divendres me'n vaig a la neu, i ja està.

La veritat es que mai he sentit una passió extrema per l'ski. Quan tenia 11 anys, la profe de gimnasia (bé, Educació Física, sí, però a la EGB això no existia) doncs ella tenia no sé quin chanchullo amb un grup de Girona i ens podiem apuntar al grup gironí. Vaig nar-hi dos anys, un a La Molina i l'altre a Vallter. ...
Sóc una mica patosa amb uns skis sota els peus.
.
Però mira, em fa gràcia. Són Los Andes, ja puc dir que hauré esquiat a Los Andes.
De moment som 40 persones apuntades i que jo sàpiga d'Espanya de moment no hi ha ningú més. En realitat sóc una mica estafadora perquè són excursions preparades per a estudiants d'intercanvi... però jo en certa manera també ho sóc, o sigui que ja està. S'han d'aprofitar les opotunitats! (i visca Facebook, ja que vaig descobrir l'associació per casualitat) :-)
.
A vegades penso que si no hagués volgut ser bibliotecària (ergo, estudiar a la Facultat BiD UB) potser no hagués fet totes aquestes coses. O sí. Però no tantes. I penso en totes les coses que he fet aquests últims sis anys i estic contenta. I ja està, no té més. Tothom té errors, tohom pot tenir un mal dia, una mala temporada. Tothom pot ser feliç.
.
Pd. Aquesta tarda he vist una peli que m'ha encantat, es diu "An education" i un dia d'aquests en parlaré! (potser la seva visualització m'ha fet pensar en masses coses i per això estic fent un monòleg) També he vist un altre capítol de Glee (cada cop m'agrada més aquesta sèrie).
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta lo de soc una noia responsable!!!!! :) la veritat és que si.... crec que excepte en estudis ho ets força jajajajaja es broma....

Jo no recordo el que expliques del grup gironi .. ni de la profe... ni res.. quina mala memoria.... :(

JO vull veure la peli que dius que has vist!!!!!!!!

i per cert jo també penso que gràcies al que has estudiat has fet tot això i has pogut conèixer tot el que has conegut.. jo penso que la teva carrera té això, que engloba molts temes, molta cultura, moltes àrees i et dón al oportunitat de coneixer, fer i viure milers de coses!!!! potser si que tb ho hauries fet per la manera que tens de ser i amb el que t'agarda viatjar pero jo penso que la carrera ha ajudat molt!!!!!

I jo, orgullosa estic de ser la teva amiga i veuret tant feliç!!!!!

Eli ha dit...

Tia! no recordes a la Montse de gimnasia?? tu no vas venir a esquiar? el primer any erem nomes 5 o 6! jo era l'unica de B! venia l'anna caros, l'aldru... l'ada... mmm... tu no?????

Anònim ha dit...

que va.... ostres ara si .. al dir el nom he recordat a la Montse!!!! però de la part de esquiar.. res de res i a més jo mai vaig anar!!!! estaria a la meva lluna de valencia!!!! jajajajaja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails