08 de juliol 2010

Biblioteca Gòtic-Andreu Nin

Aquesta és la biblioteca pública més nova de Barcelona (la 36ena, que aviat s'és dit!) (i això que només estic parlant de biblioteques públiques i tenint en compte que hi ha desenes de biblioteques més a la ciutat.. i centres de documentació [molts de lliure accés, que ho sapigueu!]... i .. vaja, que per a tots els gustos!)
.

Aquesta en concret la van inaugurar el 2 de maig i encara no havia anat a xafardejar-la ;-)
És ben mona. Té 1000 metres quadrats i els prestatges i els carretons no són de fusta marró típica, sinó fosquets, grisos, metàl·lics.

El lloc on s'ubica es veu que antigament era un hotel (Gran Hotel Falcón, s.XX). Ara la biblioteca ocupa la planta baixa i a la part de dalt hi ha una escola de disseny, la Elisava.

Si voleu anar-hi i emportar-vos un document, podreu triar entre els 17000 que hi ha xD (d'acord que no tots són "prestables", però bueno. I també hi ha moltes subscripcions a diaris i revistes i una sala amb pc's.

(foto Nodamikako) ;-)

(la foto té copyright però tinc el permís explicit de l'autora) ^^

I menció especial també al personal de la biblioteca, que és molt atent i simpàtic (estem en aquella época de la vida que comencem a entrar a les biblioteques i ens comencen a sonar totes les persones que hi ha rera el taulell xD)

Em queda pendent una entrada per Casa Àsia, però com que aquell dia no duia càmara de fotos, em nego a parlar-ne. No puc transmetre-ho amb paraules :-) [mira que conec gent que hi ha fet el pràcticum i/o convenis allà.. més de un i més de dos... i mai hi havia posat els peus XD]

.

1 comentari:

Nodami ha dit...

Jajajajaja tot perque a l'autora li fa mandra canviar el botonet aquell a Flickr de drets, l'hauríen de fer més senzill!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails