18 de juny 2010

Les dades sensibles

Un dels perills de les xarxes socials i del 2.0 és la facilitat amb la que la gent comparteix les seves dades sensibles. O sigui: tendències sexuals, origen ètnic, ideologia política i religiosa...
No ens adonem realment de que aquestes dades podrien utilitzar-se en contra nostra. O sí, però dins la consciència ens prenem la llicència "de ser transparents".
.
Bé, no és qüestió ara de fer debat. Ho deixem per un altre dia.
Jo només volia dir que la campanya de CiU m'agrada (i que quan la vaig veure per primera vegada al metro, em fa fer molta gràcia):
.


3 comentaris:

tidusin ha dit...

Sempre m'ha semblat lleig promocionar-te criticant a l'altre, com aquells anuncis de Don Simon i Sunny Delight.

Es com si tu i jo anessim a una entrevista de feina i jo digues: bu, la Eli sempre la lia blablabla en comptes de dir tot el que jo puc fer!

Eli ha dit...

ja, de fet jo tb odio Don Simon per aquest fet... I ja sé que no està bé, però és que em va fer riure molt aquesta promo. Es que veig l'emoticono serio i hi veig el Montilla xD

Virginia M. ha dit...

A mí también me gusta mucho la campaña de CIU y su nueva imagen de partido. Desde luego, es más joven y más cercana que la anterior. El otro día, de echo, estuve con una gente que se refería a CIU como el PP catalán, y esta campaña parece que pretende romper con esa imagen y acercarse a otro tipo de votantes más allá de la clase acomodada que por estadísticas son sus simpatizantes mayoritarios (aunque tampoco creo que tenga problemas, si en las encuestas vencen de calle).

Lo que me ha sorprendido un poco es esto de Duran i Lleida a cerca del tema de la cura de homosexuales. ¡No le hace ningún bien al partido!

http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Duran/Lleida/defiende/medicos/curan/homosexuales/elpepusoc/20100623elpepusoc_2/Tes

Pero vamos, la imagen renovada y optimista es de 10/10.

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails