28 de juny 2010

Gay Pride BCN 2010

Avui és el dia mundial de l'orgull LGBT
.
No començaré ara amb el debat de si cal o no un dia així ni si cal o no una mostra d'exhibisionisme, però el cas és que jo ahir vaig anar a la desfilada que feien a Barcelona i l'únic que puc dir és que realment hi havia moltíssima gent i que estereotips o no, tothom semblava unir-se a la festa (gran festa, per cert! centenars i centenars de persones!).
.
Aquí algunes fotos:
.
1- La desfilada. Semblava carnaval! :-)
.
.
2- Aquesta era l'última de la rua (cal dir que aquest inflable que duien quasi es carrega la població d'arbres del carrer Sepúlveda, que és per el qual passaven). Portaven molt de ritme [i una alegria per la vista, sí].
.
.
3- Caputura no premeditada. Anava a fer la foto i de cop un noi ha aixecat el seu ventall de "Ens enorgullim". Ni fet expressament! :-)
.
.
4- Ambient. Hi havia moltíssima gent!!
.
.
Pd. Al DIXIT (el lloc on treballo) hem creat un dossier temàtic en motiu del dia d'avui. Podeu consultar-lo aquí. I si mireu el blog, també veureu algunes fotos del corner que hem creat amb les publicacions. :-)
-
[*Per cert, avui "m'estreno" com a formadora. Tinc pànic escènic -_-]
.

4 comentaris:

Lleonard Pler ha dit...

No hi vam poder anar perquè èrem fora de Barcelona, l'any que ve ens hi apuntarem! :P

Molen molt les fotos, sobretot la dels globus!

Serrano de Ubago ha dit...

Jo sí que vaig anar i va estar molt guai!!!

Molt millor que l'any passat!! amb molta més gent!!!

La carrossa de Matinée per flipar amb el trailer!!!

Nodami ha dit...

Uahhhh la foto del globus és hiper mega ultra genial! I jo estudiant!! quin pal!! buaaaaa!!!

Moroboshi ha dit...

Jo hi he estat pensant una estona i crec que el Dia de l'Orgull està bé, com el de l'Orgull Friki. Són coses que haurien d'estar normalitzades però no ho estan del tot, per tant no està fora de lloc reivindicar coses i si, a sobre, es fa una festa amb això, fantàstic.

Una altra cosa és el tema de fer barris i ciutats amb una altra proporció de gais, lesbianes, transsexuals, etc., que em sap greu perquè és com si necessitessin un lloc "segur" per estar-s'hi, i no hauria de ser així.

Un altre vot per a la foto dels globus. Impressionant.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails