01 de maig 2010

Restaurant de la setmana: La Campana [Lloret de Mar]

Aprofitant que demà és el dia de la mare, ahir vaig convidar-la a sopar :-)

La Campana és un d'aquells restaurants que compleixen la característica de ser coneguts per tothom al poble a on es troben.
Aquesta setmana em centro a Lloret, que per ser el meu poble, no en parlo mai (en matèria de restaurants, vull dir) (només el Pizzaiolo, i molt enrera queda ja!)
.
No en tinc cap foto, i la veritat és que em sap greu. La Campana és un restaurant ubicat dins una antiga casa pairal (al mig de Lloret) (de fet, el nom real és Casa Pedro). Per fora no ho sembla pas, però per dins és ample i mooolt maco. Hi ha com tres zones: el pis d'abaix que es separa com en dues parts i llavors el pis de dalt.
La part que queda a dalt no es queda aillada, sinó que fa volta (com si fos un claustre) i s'hi pot veure el pis d'abaix.
Una de les zones d'abaix té música en directa per les nits, però no molesta gens (el cantant canta fluixet i el teclat igual). De fet, tot i que el restaurant no és excessivament gran, sovint pots anar a sopar i ni adonar-te'n que hi ha live music.
.
Lo que mola realment de La Campana és que sempre hi ha gent de Lloret. Gent de totes les edats i estils de vida. Sempre que hi vaig trobo algú (aquell company de classe a qui feia temps que no veies, als venedors d'aquella botiga on naves a comprar fa anys, els pares de tal...).
.
No és, però, un local silenciós. Hi ha xivarri, és així. Però quan vas a La Campana ja saps que és així. A més, és ideal per sopars de grup.
.
A La Campana pràcticament no hi ha menú: s'hi menja pollastre. 95% Pollastre.
A més, el preu està molt i molt bé!
.
Dades:
Direcció --> Capità Conill i Sala, 42
Telèfon --> 972. 36.45.48
.
.
Valoración final: 7'5
.
Comida (variedad): 4/10
Comida (cantidad): 7/10
Comida (calidad): 8/10
.
Precio: 9/10
Servicio (personal): 9/10
Ambiente del local: 8/10
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails