14 de maig 2010

M'agrada quan plou

M'agrada quan plou.
Sobretot, m'agrada estar pel carrer escoltant música quan plou.
.
És com estar en un altre dimensió, paral·lela a la de la resta dels habitants d'aquest planeta. Cadascú en el seu món.
Sóna la música i, tot i que ja de per sí és aïllar-te de la societat, quan plou aquest efecte es triplica. Si és pel matí i em queda molt de dia per endavant llavors no, perquè l'aigua de la pluja puja per la cama del texà i em deixa xopa per la resta de dia... però si plou a bots i barrals quan ja vaig cap a casa... llavors sí que és genial...
.
Saps que en breu arribaràs a un lloc on t'hi esperen pantalons secs i potser estufes, llavors ja no pateixes... i m'encanta caminar a pas normal, deixant-me mullar per la pluja i observant als qui busquen aixopluc (m'encanta aquesta paraula i no sempre tinc ocasió d'utilitzar-la).
.
I si vaig amb presses, m'encanta saltar "xarcos" (tolls d'aigua, bassals, el que sigui, ja m'enteneu).
.
En fi, a vegades van bé els dies de pluja. El millor de tot és sentir els trons dins del llit estant i amb els llampecs il·luminant l'habitació a estones... però si són de dia... busquem-li la vessant positiva! :-)
.
Enjoy it!
.

3 comentaris:

tidusin ha dit...

Perquè no portes ulleres!!! a mi m'agrada la pluja però des de caseta, ben tapadet :P

L'HOME DELS DIJOUS ha dit...

Si ho arribo a saber no t'hagués acompanyat a casa l'altre dia, quan plovia a bots i barrals, tot era ple de tolls i no hi havia aixoplucs!! Em sap greu haver espatllat el teu moment feliç del dia!!!

Anònim ha dit...

Jo també he dedicat a la pluja l'escrit d'avui ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails