26 d’abril 2010

Tinc una floreta (sóc una "chaquetera")

Sempre m'ha fet gràcia això de plantar. Quan era petita havia plantat alguna floreta al terrat de casa meva, però res més enllà. La meva vocació de granjera és purament virtual (FarmVille -- el joc més exitós de Facebook que em té ben atrapada) i, tot i que em faria gràcia tenir un hortet urbà, no li podria treure suc perquè tot el que hi neixeria no m'agradaria xD
.
L'any passat volia plantar un gira-sol, però es va quedar en pensament i prou...
.
Doncs bé, l'altre dia, Sant Jordi, un partit polític de color vermell (al qual no citaré perquè no són "dels meus", però només cal veure la foto d'aquí sota) repartita mini testos amb llavors de roses.
.
Em va encantar la idea...
.
.
No he pogut evitar plantar les llavors.
Dins el mini test hi havia una porció comprimida que amb una mica d'aigua es convertia en terra.
.
Ara estic súper contenta amb la meva petita flor (la veritat és que quan diuen que la felicitat està en les petites coses, tenen molta raó!!).
La rego amb cura i vaig mirant si creix o no creix :-)
.
.

6 comentaris:

Andreu ha dit...

Ai ai ai, chaquetera!!! Jeje.

Jo també la vaig pillar! És més, sóc tant tonto que no sabia que aquella "terra" s'expandia, i vaig posar-hi més terra i ho vaig regar. Evidentment al cap d'una estona allò semblava un pastís amb massa llevadura, tot vessat. jijijiji

L'HOME DELS DIJOUS ha dit...

Ja era hora que t'ocupessis d'algun ésser viu i deixessis a banda tota la rècua d'animals virtuals que omplen la teva vida!! Això sí que és progressar adequadament, encara que t'hagis hagut de canviar la camisa per aconseguir-ho.

Neus Ferrer ha dit...

oohhhhh!!!!! m'encanta!!!!!! doncs mnira que a casa tens un bon terrat on podries plantar moltissimes coses.... si en jose el tinguçés ja et dic jo que estaria ple ple.... i coma mi si m'araden les coses que plantem seria la mar de felç.... de moment ho fem a casa la meva cunyada... espero algun dia tenir una petita casa mab un petit hortet.. llavors si seria feliç... :)

Virginia M. ha dit...

Jajajaja. Al partido político lo has citado de una manera super clara, más que si hubieras escrito las siglas.

Pues a ver cómo sale la florecilla. Lo mismo te sale con la cara de Montilla.

:)

Eli ha dit...

jajaja andreu,. jo tampoc sabia que allò era terra... m'ho va dir el meu company de pis (i ell tampoc en tenia la certesa...!)

és macu el meu test! ^_^

Carolina ha dit...

Hola, Eli!

Et llegeixo des de fa uns mesos i m'agrada molt el teu blog ^_^

M'he animat a deixar-te un comentari perquè.... jo també sóc una chaquetera XDD Vaig agafar un parell (ehem...U_U) de testos d'aquests. Em vaig quedar flipada quan va pujar la terra al tirar-li l'aigua O_O

Ara tinc les dues plantetes i dues tomaqueres que comencen a brotar. Em sento una autèntica hortolana urbana!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails