19 d’abril 2010

Musical de GREASE (EMAV)

L'altre dia vaig anar a un musical, el de Grease. Però no era un musical d'aquests de multiassistència, no, era una representació a càrrec d'uns quants alumnes de l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals).
.
.

El meu amic Uri (del qual vaig parlar el dia del seu aniversari) és professor allà, i també apareixia al musical (interpretant Doody).
.
Els alumnes eren els de 2on de Producció (grup matí) i, tal com diu la pròpia web, era una iniciativa que va nèixer com una activitat del crèdit de Producció d'espectacles, però que ha crescut com a projecte professional.


La representació és va fer a un petit teatre del carrer Sant Pere més alt, el Centre Sant Pere Apòstol, que disposa d'un escenari apte per a representacions de tota mena.
S'ha de dir que pel poc temps que van tenir i el fet que no fossin professionals de la cançó ni el teatre, l'obra va quedar súper bé. I no ho dic perquè hi cantés el meu millor amic, no: tots els actors i actrius van fer un paper genial i van posar-se al públic a la butxaca!
(i sinó ja us ho dirà la Grelda, que va venir al musical amb mi i no parava de cantar i moure's de la cadira :-D)
.
Per acabar us deixo amb algunes fotografies. La primera és meva, les altres dues són de Pepe Caldelas, autor de Crespusculón.
.


.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé, no? Semblen ben bé professionals. I si a més dius que l'actuació va estar tan bé ja poden estar ben contents!

Virginia M. ha dit...

Tu amigo es profesor de EMAV. ¡Qué gracia! Yo estudié allí y los profes eran bastante viejunos. ¡Un tostón, vamos!

Grelda ha dit...

¡Y eso que me contuve!! me costó sangre, sudor y lágrimas quedarme quieta en el asiento!!! Si estaba a punto de subir al escenario y ponerme a bailar con ellos!! Ya podrían repetir, ya... dile a Uri que repita!!! Yo quiero más Greaseeee!!!!

Eli ha dit...

jeje sí Virginia,es profe, pero este es su segundo año..o sea que no habéis coincidido.. aunque él antes estuvo de alumno

Greldaaa t'he de passar alguna footooo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails