20 de març 2010

Directori de restaurants (actualitzat)

He decidit que tornaré (tal com vaig fer fa temps) a actualitzar el directori de restaurants, per tenir-ho tot juntet. Algun dia els ordenaré per barris/zones o per tipus de cuina... :-)
De moment estan per ordre d'entrada, des del primer que vaig fer a l'últim:



- Le cucine Mandarosso (ressenya) [7'8]
- Ty Bihan (ressenya) [7'16]
- Il Montello (ressenya) [7'5]
- Memorias de China (ressenya) [8'3]
- La briciola (ressenya) [8]
- Restaurant Hanoi (ressenya) [7'6]
- Pizza Marzano (ressenya) [7'6]
- L'Angelot (ressenya) [7'6]
- Pizzaiolo (ressenya) [7'8]
- La Tagliatella (ressenya) [8'8]
- Il Commendatore (ressenya) [8'5]
- La Gírgola (ressenya) [4'6]
- Can Culleretes (ressenya) [7]
- Brasserie Flo (ressenya) [8'5]
- Laie (ressenya) [7'6]
- Restaurant "El Corte Inglés" (ressenya) [7'6]
- MIC Restaurant: Fondues per sopar (ressenya) [6'6]
- Restaurant de l'Ateneu (ressenya) [7'3]
- La Verónica (ressenya) [8'1]
- Alt Heidelberg (ressenya) [7'3]
- Donizetti (ressenya) [8'6]
- Non solo pizza (ressenya) [7'5]
- Wok Liu (ressenya) [7'8]
- Tintorería Dontell (ressenya) [7'3]
- Orígen 99'9% (ressenya) [6'3]
- Tan-Taran-Tan Blau (ressenya) [8]
- Cullera de Boix (ressenya) [8]
- Telepizza (ressenya) [6'8]
- La Perla Nera (ressenya) [6'8]
- Nostrum: menjar per emportar (ressenya) [8'4]
- Buon appetito (ressenya) [7'6]
- Il Passatore (ressenya) [7'5]

.
La nota més alta se l'emporta La Tagliatella, però clar, és que m'encanta :-)
Fent repàs m'adono que he anat a restaurants que m'han agradat molt i als quals no m'importaria tornar-hi. De fet en alguns d'ells he repetit (il Montello, La Briciola, Donizetti...) però l'ideal és nar a llocs nous perquè sinó em quedaria sense secció xDD
.
I sí, el que es repeteix més són els restaurants italians i/o pizzeries, però és que jo sóc una noia de gustos limitats... :-)
.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Eli! M'agrada molt aquesta secció! M'encanta descobrir restaurants nous que em recomanen :)
Una pregunta, quan poses el preu, 10 és molt car i 1 barat o és la relació qualitat/preu, diguem?

Eli Ramirez. ha dit...

Normalment és al revés: un 10 és que és molt barat, i 0 seria molt car. De totes maneres a vegades intervé la qualitat, és a dir, si un plat surt caret però li poso un 8, és que val la pena pagar X euros per aquell plat.
La veritat és que a vegades costa molt posar valoracions... xD

M'alegro q t'agradi la secció!

Anònim ha dit...

genial!!!! gràcies aquesta llista divendres vam dinar com mai!!!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails