25 de març 2010

Club Dixit

M'he fet del club, el Club DIXIT.
(és que com que sempre els hi diem als visitants que es facin del Club, que millor que provar-lo en primera persona, no?)
.
.
Quan et fas membre, t'envien un carnet com aquest, juntament amb un boli, un llapis i una llibreteta.
Està bé perquè sent del club tens descomptes en jornades i congressos (àmbit social), a llibreries, accés a bases de dades... i a més reps dues publicacions: els Quaderns d'Acció Social i Ciutadania (que justament ahir es va fer la presentació del número 7, amb presència de dos secretaris generals) i unes publicacions més petites que es diuen "Papers d'Acció Social". (fer-se membre).
.
És curiós el món formal. Vull dir que hi ha molt de protocol i coses que encara no m'hi acostumo. Jo era una persona una mica informal (en el bon sentit de la paraula, vull dir que, a l'hora d'escriure mails i tal) i ara m'estic reconvertint. Encapçalo els meus correus amb un "benvolgut sr tal" i m'acomiado amb un "rebi una cordial salutació". Jiijiji.
I res.
.
Doneu un cop d'ull al blog, l'actualitzo cada dia :-)
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'he fet del club dixit!!!!!! :) Per cert t'he de dir els temes sobre els quals he de fer un treball a veure si voslatres teniu documentació de la que necessito.. si fos aixi vindria un dia.. ara que amb lo de les publicacions, amb la pagina en si i amb el bloc hi ha molta cosa per llegir i conèixer!!!! M'agrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails