27 de febrer 2010

Restaurant de la setmana: NOSTRUM, menjar per emportar

D'acord, no entra dins el concepte de restaurant com a tal, però quasi :-)
.
Aquesta setmana he repetit de nou a "La Tagliatella" (I love it) i a més, he fet un gran descobriment: N'han obert un a Ronda Universitat (núm 35)!! molt a propet de Plaça Catalunya. Prop de l'Alt Heidelberg.
.
Però centrem-nos amb el títol de l'entrada. Nostrum. Un altre descobriment!
Fa anys que existeix i ho sé, però mai m'hi havia aturat a mirar que hi havia al seu interior (i això que quan vivia a Barcelona en tenia un a tocar del pis!). Sempre havia cregut que era més aviat un lloc per amanides i verduretes, no sé.
.
.
El cas és que aquesta setmana hi he entrat. He comprat, he menjat. Està MOLT bé!!!
.
La veritat és q la qualitat del menjar és força bona, jo n'he quedat molt contenta i penso repetir!
Hi ha molts plats per escollir i packs de menú (aquí podeu veure la carta).
Jo vaig escollir un menú que incloia un plat d'spaguetis a la carbonara i un parell de trossos de pechuga de pollastre arrebossat (dic pechuga i no pit perquè sempre li dic pechuga, jajaja! petxuga).
A banda, el menú inclou un trosset de pà, un postre (iogurt de diferents tipus) i una beguda. El meu menú era dels de 6'95 (però n'hi ha de 5'95 i de 3'50).
.
A més! Tenen croquetes molt bones... tenen una promoció que si en compres 6, te'n donen 6 més (cada croqueta val 70 cèntims, i clar, si n'agafes 12, et surten a 0'35 la peça). Jo vaig optar per 6 de pollastre i 6 de formatge i pernil (súper bones). N'hi havia de més tipus (bacallà, per exemple).
.
.
Si mireu la web, podeu saber quina és la que us queda més a prop!: WEB.
De pas, comentar que la web en sí em sembla molt mona, amb un disseny força minimalista. I podeu consultar la carta!
.
(es poden passar les pàgines)(a la web vull dir, aquí no!)
.
.
Valoració final: 8'4
.
Menjar (varietat): 8
Menjar (quantitat): 8
Menjar (qualitat): 8.
Preu: 9
Personal: 9
.
.
He tret la categoria de local perquè clar, no hi té valor aquí (igual hauria d'haver fet quan vaig comentar el Telepizza). I el personal, clar, depen de qui et trobes en una de les seves 44 botigues. Nosaltres vam tenir sort! :-)
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

mmmmmm que bo.... quina hgana m'ha entrat... tu sempre trobes llocs bons i economics.. val.. doncs un dia vull venir a abrcelona.. quedarme al teu pis.. menjar aqui.. cantar al singstar... i fer moltes coses mes.. jajajajajaja per demanar que no quedi..oi????
ai si tinguessim mes temps fareim moltes mes coses.. pero sembnla que cada vegada tenim menys temps per tot.... ja arribaraà el dia en que tinguem temps per fer-ho tot!!!!!!!!! :)

Anònim ha dit...

Si treballas al centre, hi ha un lloc OK, Carrer Mntsió es diu La Massa. Plats preparats per emportar. No ho diguis a molta gent, es un top.secret.

Anònim ha dit...

jjeje ok! ho tindré en compte! gràcies!
Eli.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails