25 de febrer 2010

Geocahing

Un dels meus objectius per aquest 2010 era començar a fer geocaching.
Encara no l'he complert, però és un bon any per fer-ho: els dies 9 i 10 d'octubre es celebrarà a Lloret de Mar el MegaEvent-Catalunya-2010, amb partipants d'arreu d'Europa.
.
Per tal d'aconseguir que un percentatge elevant de persones hi participin, es farà aquest diumenge un mini-event. Pel matí es farà una activitat de cerca, i per la tarda, un taller explicatiu.
.
.Aquí us deixo la informació (by Kim Ferrer)
..

Sabeu que és el Geocaching?

El Geocaching és un joc (es comença a considerar un esport) d'amagar i trobar tresors utilitzant un GPS. S'hi pot jugar sol, amb els amics, amb la família... És molt fàcil (gens complicat) i és del tot gratuït!
Una nova manera de fer turisme i descobrir indrets emblemàtics i peculiars del nostre territori i d'arreu! (platges i cales, parcs i jardins, ermites, boscos, miradors, monuments i racons desconeguts amb la seva història!)

Aquests tresors estan amagats tant en ciutats com en zones rurals i n'hi ha per tot el món (a Lloret ja hi ha uns 80 tresors amagats). Els jugadors agafen les coordenades a través de la web oficial i van a la recerca del tresor. Sovint per trobar la localització final del tresor cal resoldre algun tipus d'enigma el qual dona més emoció i complexitat a la recerca. Quan un jugador aconsegueix trobar un tresor, en deixa constància al quadern de registres i a la mateixa web on hi ha el recompte de tresors trobats per tots els jugadors.

Si t'interessa saber més sobre aquesta activitat i sobre el MEGA EVENT CATALUNYA que es farà a Lloret el proper 9 i 10 d'octubre (és un trobada on hi participaran jugadors de tot Europa) vine a:

XERRADA TALLER: QUE ÉS EL GEOCACHING?
DIA: 28 de febrer
LLOC: L'Erol (Locals parroquials, plaça de l'Esglèsia de Lloret de Mar)
HORA: 17 h
DURADA: 1 hora
PREU: GRATUÏT

Organitzadors Locals: LLORET TEAM (Agnès Moretones, Laia Riera, Ricard Mas i Kim Ferrer)

Amb el Suport de: Lloret Turisme (Ajuntament de Lloret de Mar)
Col·labora: Nova Radio Lloret i Canal Català la Selva

Més informació a:

.

2 comentaris:

Grelda ha dit...

hi vull anar!!! Com kedem?

Anònim ha dit...

Va ser genial!!!!! Un primer apropament al món del geocatching i penso que va ser prou productiu i interesant.. ara ens hem de posar les piles tu i jo i començar a buscar cachés per tot arreu... Aixi coneixerem molts llocs de la nostra terra i de tot el món!!!!! tan sols ena fa falta tenir temps i endavant!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails