20 de febrer 2010

Canvis.

Avui no hi ha "restaurant de la setmana"...! No he anat a cap ni ara mateix en recordo cap d'especial...
.
S'acosten canvis. Canviaré aviat de feina, cosa que em fa una mica de por, tant per la feina en sí com per el ball horari que faré aquest semestre (40 hores a la setmana d'aquesta feina, 6 assignatures si vull acabar al juny, + altres feinetes d'entretemps...). En part em fa il·lusió aquest nou canvi, o sigui que aviam què. Tot i que clar, he hagut de renunciar a moltes coses (més de les que hagués volgut). Ja us en parlaré perquè encara és aviat.
Les classes -relativament- no em preucupen, m'estan agradant i m'ho prenc amb ganes... o sigui que vaig a veure si puc acabar abans de que finalitzi l'any (tot i que TSO em matarà i ho veig! xD).
.
-- Ahir pel matí, a més, vaig veure clar que calia canviar alguns enfocaments que fins ara feia a la meva vida. Va ser una mena de TOCADO Y HUNDIDO, ... però crec que canviar el punt de vista d'algunes coses em pot anar bé.
.
I per avui no m'enrotllo més, i us deixo amb una imatge de la Yotsuba que últimament em representa al Facebook (i, en certa manera, al Campus Virtual). Qui pogués ser Yotsuba!
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ai Eli..... quan canvia que dona la teva vida!!!!! pero es genial veure com una carrera com la teva que quan la dica gent: la meva amiga estudia biblioteconomia... i em diuen que es aixo??? i sembla que no s'hagi de trobar feina.... i veure que tens possibilitats de treballar en el que t'agrada...
crec que has fet bé agafant aquesta nova feina.... segur que t'anirà molt bè.... podras amb tot.. tu ets forta i tens voluntat o sigui que tot i que aniràs de cul, t'agobiaras, i en alguns moments pensaras que no pots amb tot jo se que tu pots amb aixo i mes!!!!!! i que aun acabis la carrera... ho celebrarem i ens ananirem a algun lloc a celebrar-ho!!!!!! viatjarem!!!!! i ja se que tu seguiras estudiant.... k sàpigues k jo tp descarto fer alguna cosa mes.. aixo si mentre treballo.. pero en vista que em poden donar 1/3 o substitucions crec que sempre fare mes coses.. algun master.. o cursos... o seguiment de la carrera per especialitzarme.. no se... pero crec com tu k mai s'ha de deixar de seguir aprenen coses...

ostres avui m'he aixecat molt pensativa...
deu ser el curs on-line que faig... que tracta de filosofia en els valors del segle XXI

pero vaja que vull dir que trobo molt bé el pas que has fet!!!!!!

amb la part de tocado y hundido... aki ja no i entro perque deuen ser coses teves pero nomes dir que si creus que has fet bé... jo estik segura que serà aixi....

i encara que em diguis pilota i el que vulguis.. per mi tu ets un exemple a seguir de força i voluntat.. i encara que no t'ho sembli amb tu he apres moltes coses de la vida.... tan del dia a dia.. com dels estudis... com moltes altres que si ara et digues no acabaria mai.. sino digali a la meva mare.. pregunta que penso de tu.... i et sorprendries!!!!!! i no es ser pilota .. és ser sincera!!!!!!! per mi ets un exemple a seguir i sempre ho seràs!!!!!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails