03 de febrer 2010

Algunes fotos californianes... (II)

Ja fa molt de temps que vaig fer la primera part d'aquesta entrada (aquí), i veient fotos m'han entrat ganes de compartr-ne unes quantes més.
La veritat és que no són fotos espectaculars, sinó de petites coses i detalls vistes des del meu punt de vista :D
La vida està feta de petites coses ^_^!
.
1. M'agraden molt aquestes coses. Les veig molt de "peli americana"...
.
.
2. Aquests són els meus peuets a l'entrada de Beverly Hills (90210). M'encanta fer fotos als meus peus a diferents llocs... (a veure si un dia en faig una recopilació). L'any de 1989 no sé a que correspon (no ho he mirat, ni ho he buscat, ni m'hi havia preocupat fins ara)
.
.
3- Això també em va fer molta gràcia. És a San Francisco. Quan miraves els parcs i jardins de la ciutat, veies que del terra sortien petites "tomas de corriente", per tal de que la gent pogués conectar els portàtils fos on fos (qui diu portàtil diu sandvitxera)
.
.
4- Aquesta foto és d'un moment que no entrava als nostre plans però ens va fer gràcia: mentre esperàvem el mini creuer que ens havia de dur a l'illa d'Alcatraz, vam trobar una gent que feien danses tradicionals per acomiadar un vaixell ple de marines (in the navy). Feien molta gràcia tots vestits amb les samarretes de ratlles blaves i els gorritus.
.
.
5- Interior d'Alcatraz. És que em va impressionar, la visita. En serio, val molt la pena!
.
.
6- Això també és San Francisco, concretament el barri xinès. I aquestes tortugues no són animals de companyia...
.
.
7- A San Francisco també vam trobar una caminata d'aquestes annuals contra el SIDA. Hi havia molta gent (però molta), i el parc era molt gran (però molt). Era impossible arribar a veure-ho tot!
.
.
8- Aquest animaló viu al Parc de Yosemite. Anàvem amb el cotxe creuant el parc quan jo, mirant per la finestra, vaig veure un bitxu pelut amb branques al cap. Els vaig fer parar i vaig anar amb l'Uri fins on m'havia semblat veure el bitxo, i taxan! n'hi havia més d'un! I també hi havia animalons d'aquells que es queden drets i s'amaguen super ràpid (com el TIMON del Rey León).
(Ja vaig dir en el seu moment que escapant dels circuits comercials mentre buscàvem un llac per banyar-nos vam trobar un coyote... --> SORT que no va ser un ós) (que n'hi ha) (i pumes! O_O)
.
.
9- Per donar validesa a les fotos, a la següent surto jo. I el Jordi.
Va ser minuts abans de que l'avioneta que ens portava cap el Grand Canyon aixequés el vol.
Ens van dir que ens posèssim els cinturons i jo, que sóc molt responsable, també li vaig posar a la meva motxil·la :-) [pobreta, mereixia volar segura!] ijijij
.
.
10- Calico. Un poble miner abandonat que s'ha convertit en poble fals miner per tal d'atraure els turistes. Lo millor? la escola. Molt a lo Tom Sawyer (amb menys verd). L'escola es podia visitar i hi havia una figurant fent de professora (amb una poma vermella a la taula). Totes les taules tenien unes pissarretes.
.
(To be continued... ? chi lo sai!)
.

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Quina enveja que fots!

A mi també m'agraden aquestes petites coses que identifiquen una ciutat sense ser els atractius turístics més coneguts!

Com les cagades de colom a les places o les bosses d'escombraries al carrer a la nit a Venècia...

Eli Ramirez ha dit...

A Venència em feia molta gràcia la roba penjada al balcó... i les escombraries, sí.. tinc algunes fotos per alguna banda...!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails