26 de febrer 2010

Adéu, CDE-UaB!

Ahir vaig acabar al Centre de Documentació Europea de la UaB (Universitat Autònoma de Barcelona).
.
Ha estat una experiència què, tot i que força curta, en guardaré molts bons records.
L'ambient de treball era molt bo i realment és un bon lloc per aprendre coses noves. A més, és un centre en el qual no es para quiet perquè sempre hi ha coses per fer i sempre hi ha mil i un projectes per tirar endavant!
.
La pàgina web (que és aquesta) en dóna la següent informació:
.
El Centre de Documentació Europea (CDE) va nèixer l'any 1984 fruit d'un conveni entre el Rectorat de la UaB i la Comissió Europea.
Els seus objectius són el foment a la recerca sobre la UE i la difusió de les seves polítiques dins la comunitat universitària.
El centre treballa en estreta col·laboració amb l'Institut Universitari d'Estudis Europeus [IUEE] de la UaB.
Pertany a la Xarxa d'Informació Europe Direct i, per tant, els seus serveis s'adrecen a tota la ciutadania, exceptuant dels prèstec que està limitat als usuaris del Servei de Biblioteques de la UaB.
Dins l'organigrama de la UaB forma part del Servei de Biblioteques, com a extensió permanent de la Biblioteca de Ciències Socials.
.
Un parell de fotos extretes de la pròpia web (vista des de fora i sala):
.
.
I ara aviam que m'espera. Sé que deixo enrera coses però sempre és millor mirar les coses amb un punt de vista optimista.
Aquí he après moltes coses que no sabia sobre la UE (igual que quan vaig fer el pràcticum a Metges sense Fronteres, que de cop em va entrar molta informació). Totes les experiències sumen, tot ens fa fer un camí (que filosòfica m'estic posant!).
Es que és trist deixar una feina quan hi estàs bé! (veure entrada del dia que vaig deixar el "Palau Moja")
.
Dilluns nova feina, noves tasques. Ja us explicaré que tal...!
.
Per cert, doneu un cop d'ull al Blog de convocatòries del CDE de la UaB, que està molt currat!
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

vas fer practicum a metges sense fronteres????? mmmmm interessant... no ho sabia.... ai.. quan estas a un lloc de treball que si esta bé deu fer pena deixar-lo oi???? pero com tu dius tindras un gran baul amb ple d'experiencies i amb mes i mes coneixements!!!!!!!! ja veuràs com si.. i despres aquests coneixemnts els transmetras als que no sabem... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails