21 de gener 2010

TSO

Hi ha assignatures que no m'agraden. Això li passa a tothom.
Però hi ha assignatures que odio a mort, i una d'elles es TSO [Teoria i Sistemes d'Organització, o algo així].
.
L'odio més que res perquè és rollo economia i, ni m'agrada ni l'entenc. A mi m'és igual un fluxe de caixa, un VAN, un TIR o un punt mort.
Lo pitjor és que és una assignatura de primer i són d'aquestes que ja van amb el pack de "sense docència".
.
L'any passat vaig ser una mica insensata i vaig passar d'ella completament. No vaig nar a cap de les dues convocatòries (aquella frase típica de... "ja ho faré l'any vinent"). I l'any vinent què? rien. I aquí estic. Ara, són les 5. Això es publica sol i jo estic dins una aula fent el ridícul!
.
Ridícul perquè només hi ha 9 persones matriculades, i estic segura que tothom s'ho ha preparat bé. I jo, em miro les fòrmules i els exercicis i penso: que coi és això? No sé fer-ho!
Hi ha una altra assignatura que em costa força, i és la de bases de dades. Però jo bdd la veig en un nivell diferent, com més aprovable s'hi m'hi poso més en sèrio. Però TSO em fa patir una mica (he dit... una mica??)
.
.
Veig una situació futura i castròfica del meu futur inmediat... xDDD em sento com quan deia que jo mai podria fer el pràcticum perquè mai aprovaria catalogació...
.
Però bueno. De totes les professions que hi ha al món, he escollit ser bibliotecària [vaja, documentalista, sigui el que sigui el que això signifiqui avui en dia --> més del que la gent es pensa, això segur!].
.
Joder! hi he invertit temps i diners! Perquè tot té que sér tant difícil? Jo vull viure d'això! Vull alimentar-me de la meva feina! :-)
(peazo monòleg de poc interès que m'estic muntant jo sola)
.
Si torno a nèixer, em faré cuidadora de monstres, que segur que no han de fer exercicis econòmics!
.
.

1 comentari:

Soyyoeldani ha dit...

t'entenc.... TSO es lo pitjor!!!

Espero que hagis tingut molta sort amb l'examen!!!

I m'encanta la teva idea de fer-te cuidadora de monstres... jajajajaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails