13 de gener 2010

Tècniques d'estudi

Ahir vaig decidir que havia d'estudiar una mica. Ja no hi ha massa cosa recuperable per superar amb una mica de dignitat acadèmica aquest semestre, però buenu, que sigui el que hagi de ser i ja està. Fem-ho fàcil.
.
Total, que quan vaig sortir de la feina vaig pensar "si vaig al pis, no faré res!". Per tant, em vaig quedar a la UaB a estudiar. I atenció!! em vaig estar dues hores i mitja (2:30!) quieta jajajaja.
.
Trucs per estudiar òptimament:
.
1.- Anar a una biblioteca universitària (a les públiques hi ha nens que criden i iaios que expliquen la vida als bibliotecaris). I mira que jo en tema d'estudi sempre he sigut una mica anti-biblioteca... (i ho he provat eh!)
S'ha de trobar una taula que no hi hagi massa gent i si pot ser, seure a la cantonada:
.
.
Si vas amb amics no funciona pq és més fàcil que et distreguis :-)
De totes les biblioteques que deu tenir la UaB, crec que la millor és la de les C. de la Comunicació, perquè és nova, és maca i fa bona olor (les altres són més velletes i grises...).
.
2.- Allunyar-se dels ordinadors, jajaja! [ordinador=internet=mail=facebook]. Si tens un ordinador per estudiar és una temptació. Comences consultant els apunts i acabes recollint la collita del FarmVille! (bé, tampoc podia fer res més, amb el meu login UB no crec que em deixessin accedir als ordinadors d'allà dalt!)
.
Però bé, ara en sèrio.
Que cadascú estudï com li vagi millor. A mi em fa pal llegir apunts i mai m'hi poso gaire en serio (tampoc he fet mai res que requereixi una alta concentració, si hagués volgut ser metge, igual si que tindria un hàbit d'estudi més elevat!).
.
Com que tenia 132 pàgines impreses d'una assignatura, m'he fet un mega resum resumit i ho he convertit en tres pàgines per davant i per darrera. Així sí dóna gust estudiar :-)
.
(ara he "après" a utilitzar l'Illustrator d'Adobe i els dibuixos escanejats queden la mar de bonics!) ^^
.
Per cert! aquesta tarda vaig al Caixafòrum (FotoPres'09) (abans de que la treguin!). Si algú vol venir amb nosaltres, 17:30 a la porta giratòria!
.
.

4 comentaris:

Moroboshi ha dit...

M'has d'explicar això dels dibuixos escanejats, que a mi sempre em queden malament, els blancs sempre es veuen de molts tipus de blanc diferents i no queden uniformes.

Sobre les tècniques d'estudi, jo fujo de les biblioteques, perquè estudiar assegut em sembla un rotllo. Jo faig resums i en el procés de fer-los em va quedant, i després repasso els resums estirat al llit, de manera que quan vull fer una pausa estiro el braç i agafo un còmic, he he... Així em va.

Eli R. ha dit...

Jo els escanejo, els paso pel Photoshop i ara no recordo l'opció, però fa que quedi lo blanc blanc i lo negre, negre. I ara amb l'Illustrator faig que quedi més vectorial tot plegat!

ijij jo tampoc sé estudiar massa... em limito a fer resums curradets i a vegades ja em confio d'això :-)

va, tampoc ens ha nat tan malament, dic jo!

ja t'escriuré un mail amb els paràmetres del photoshop i Illustrator, ja veuras, fa miracles!

Akiko-chan ha dit...

Yo soy una pésima estudiante sin fuerza de voluntad ni concentración... y vivir sola no ayuda... (pero este año tampoco me quejo... ser una de las notas más altas de la clase no esta mal del todo... JAJAJAJAJA *despues de este comentario mi madre me pegaría una colleja*)
¡¡Ánimo!!
^w^

Anònim ha dit...

m'encant la teva manera d'explicar la manera d'estudiar i m'envanten els teus dibuixos..... jo estic en ello.... fent apunts.... :(
i ja ho veus soc al facebook i ara al teu bloc.. aixi no vaig pas be.... :S

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails