08 de gener 2010

New year, new job!

Avui comença la meva millora en qualitat de vida!
(--> m'agrada veure-ho així! :D)
.
D'aquí un parell d'horetes començaré a la meva nova feina (tal com vaig dir).
.
.
En tinc ganes. A més, aquestes vacances de Nadal se m'han fet una mica llargues (suposo que pq sempre aprofito quan tinc vacances per fer altres feines i aquesta vegada no ho he fet i se m'ha fet raro tenir vacances reals, jajaja!)
.
Em vaig agobiar una mica en la cerca de feina (i total només vaig trigar 12 dies, però mortals!) i abans d'acabar on estava ja tenia tot signat per començar aquí la primera setmana de gener. Al cap d'uns dies em van oferir continuar on estava (amb un altre contracte per a un altre projecte), però després de fer-ne un balanç, crec que de moment he près la decisió correcta.
.
Sumem-li que ja no faig 6 assignatures, sinó 4 (això és G-L-Ò-R-I-A) (i no plego cap dia a les 9 del vespre!)(ara era quasi cada dia), i que el segon semestre aviat significarà bon temps i la UaB té un campus molt cucu (i si no recordo malament, a la Facultat de Medicina s'hi menjava prou bé!).

.
I lo millor de tot és que, entre això i un parell d'activitats extres que faig, la diferència a finals de mes és força insignificant...
Per celebrar-ho, avui he comprat un vol a Madrid (pel segon cap de setmana de març). Ja va sent hora que vagi a visitar a la meva germana! (per cert, TIMO!: Ryanair ara tb cobra si pagues amb VISA Electron! grr)

M'he de comprar una agenda, que la que tenia no em va bé. Així podré apuntar-hi tots els plans haguts i per haver per aquest any que tot just comença (però que esperem que acabi tan bé com ha començat!) :-)
.

1 comentari:

tidusin ha dit...

me n'alegro molt!!!

Espero que tot vagi bé, tornant al mon universitari i els teus orígens a Bellaterra, jejeje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails