18 de gener 2010

Ha passat el Rei Coix! :-)

El Rei Coix és una figura poc coneguda. De fet, te dues versions:
.
- Es diu que el Rei Coix és el quart rei mag, i que en comptes de passar la nit del dia 5, doncs passa el 6 i s'emporta les joguines dels nens que han estat dolents i desagraïts el dia 6...
.
- L'altra versió és la meva. El Rei Coix que passa per casa és el Rei simpàtic que pobre, va coixet i no arriba a temps, però ell també vol repartir felicitat i deixa algun regalet quan menys te l'esperes (quan pot arribar, el pobre).
.
Rei Coix = Rei de les Rebaixes
.
Dooooooooncs aquest cap de setmana, ha passat per casa el Rei Coix! I m'hi ha deixat un pijama ben mono (i suau i calentet: ideal per als dies que fa fred)(ideal pel pis d'estudiants congelador)
.
I, a més! Com que és amic del Rei Ros, també ha aparegut això:
.
.
SÍÍÍÍÍ! UN ESCÀNER!
És la típica cosa que sempre he volgut i mai he tingut (i això que cars, avui en dia, no ho son pas). Ara és que sóc la felicitat en persona. Ja m'és igual si suspenc els exàmens, perquè tinc un escàner! sí! i podré escanejar fotos antigues, punts de llibre (s'han acabat les fotos cutres!) i sobretot, sobretot, un piló de dibuixos! Moooolts dibuixos!!!!
(Últimament tinc ganes de dibuixar tot el que em passa, jiijijij).
.
Finalment, només dir que jo (per compta pròpia) també m'he fet un auto-regal:
.
(My posterasmus antidepression shirt)
.
Al Facebook, des de fa temps, que no paren de posar-me l'anunci de la web al lateral... i al final fa un parell de setmanes hi vaig entrar [perquè després diguin que els anuncis al lateral no influencïen a la gent ¬¬''''].
Aquesta samarreta era ideal per mi i la vaig comprar! (bé, de fet no és aquesta, sinó que me l'he pillat amb els colors inversos: blauet de fons i blau fosc les lletres).
El problema és que clar, a mi les samarretes molt apretadetes no m'agraden, i acostumo a agafar el model MAN (les de noies sempre van entallades i no em mola massa). El cas és que segons la web i model, canvia una mica... i vaig gafar la mateixa talla que m'agafo quan compro a Pampling i bé, és una miqueta més gran (però al ser de cotó, un parell de rentades i listos) :-)
.

4 comentaris:

Rei Ros ha dit...

Doncs em sembla que, si suspens els exàmens, vindré en persona i m'enduré l'escàner una altra vegada. Irresponsable, que ets una irresponsable!!!

Moroboshi ha dit...

T'entenc. Jo tinc una impressora-escàner enorme que vaig guanyar en un concurs d'oratòria de japonès quedant quart, experiència que no penso repetir per la vergonya que vaig passar amb tot aquell públic d'ulls estirats mirant-me, però sempre és útil tenir l'escàner. Abans, a cals pares, n'havia tingut un de normal, dels petits i plans, però es va espatllar i d'aquests sí que no en venen pràcticament enlloc.

Ah, a casa meva hi ha un altre rei, el que s'endú la roba que han portat i no va bé de mida i al cap d'uns dies torna amb la correcta! XD

Anònim ha dit...

doncs si tens tantes ganes de dibuixar fes molts dibuixos per a mi !!!!! ja saps que m'encanten els teus dibuixos !!!!! a més un dia me'n has de fer un en mida foli o més gran i l'enmarcaré i el posare el meu estudi !!!!!! :)
aixi que pensa en mi.... :)

neus

Moroboshi ha dit...

Per cert, fins ara com escanejaves, doncs, els dibuixos que ensenyaves? Ah, i m'has d'explicar encara com millorar el tema dels blancs, te'n recordes?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails