02 de gener 2010

Els meus 15 propòsits realitzables per al 2010.

Ja sé que és molt típic, però m'encanta. Per tant, jo tb faré una llista de propòstits per aquest nou any (llavors el 31 de desembre comprovaré que realment els he fet!). Crec que són bastant assolibles (i específics i mesurables :D).

1- Fer un mínim de 4 viatges. Un de moment ja el tinc reservat (Milan), i un altre ha de ser Madrid sí o sí (per anar a veure a ma germana, que mig Lloret ha nat ja a veure-la i jo no!) :)
Molaria si pogués fer pràctiques d'estiu, però això ja es veurà. Com a mínim, jo ja les he gaudit dos cops! :)
.
2- Llegir un mínim de 6 llibres (val, ja sé que són pocs, però estic posant objectius que puguin ser reals, i un llibre cada dos messos és factible!).
.
3- Aprendre coses de fotografia. Ara que tinc una càmara "guai", no puc anar per la vida amb coneixements mínims! per tant, aprendre més sobre la càmara i tota mena de software que em permeti millorar i crear nous resultats.
.
4- Estalviar un mínim (mínim) del 40% dels beneficis totals de totes les activitats renumerades que faci aquest any.
.
5- Veure, almenys, 50 pel·lícules.
.
6- Començar a veure la sexta temporada de Lost al mateix ritme que tothom (això és un objectiu a curt termini perquè queda poc i em queden la 4a i la 5a).
.
.
7- Augmentar la meva col·lecció de punts de llibre en 2000 o 3000 exemplars més.
.
8- Fer un vídeo en stop-motion que sigui com a mínim de 2 minuts.
.
9- Geocaching. D'aquest any no passa! :-)
.
10- Plantar un arbre (que típic, no?) (però és que el vull veure crèixer una mica! sino el planto ara, com més trigui, més difícil em serà veure'l fer-se gran i fort!
.
11- Gaudir més d'una cosa que m'agrada moltíssim. I de pas, posar al dia el blog que tinc sobre el tema i fer un mínim de dues entrades per mes (és el blog en llengua catalana més important sobre el tema! s'ha de fer país!) ;P
.
12- Fer alguna cosa (SERIOSA) per millorar el meu anglès.
.
13- Anar (com a mínim) a un concert, un espectacle de teatre músical i 15 museus o exposicions. I si puc, que una d'elles sigui l'exposició temporal sobre Playmobils que s'està fent fins el Maig a París.
.
14- Acabar la llicenciatura
.
15- Fer el famós pastís de galetes al pis! :-)

.
La veritat és que tinc un llibre relacionat amb tot això... "101 things to do before you're old and boring" ... ! :-)
.

6 comentaris:

EL REI ROS ha dit...

Només dues coses a dir quant als teus "propòsits realitzables":
En primer lloc m'agradaria conèixer l'explicació del motiu que t'ha fet emprar una mida més "petitona" de lletra en el teu catorzè propòsit d'enguany. Quina por!!!
En segon lloc, valorar molt positivament el teu propòsit número 11 i esperar alhora que m'hi incloguis quan t'hi posis. Necessitaràs ajuda i potser inspiració per fer aquestes dues entrades mensuals. I, per cert, que no n'eren dos els blocs? Ha, ha, ha!!!
Ànims i sort!!

Moroboshi ha dit...

Ei, com que "Milan"? Per què en anglès? En català es diu Milà...

Bé, m'alegro que et facis propòsits per al 2010, jo ja no en faig perquè se m'acaben complint menys de la meitat... Però ei, ànims!

Eli Ramirez ha dit...

Ostres no sé Toni. De fet, crec q ho vaig escriure inconscientment, perquè sinó, potser haguès posat Milano jejeje

Jo crec que mentalment vaig pensar en Milan (fent emfàsi a la primera síl·laba)

Els meus propòsits no són molt grans, i estan pensats de manera que pugui assolir-los .-)

Anònim ha dit...

M'agrada.. m'agrada molt la teva entrada!!!!!
J tambè en faré una.. i saps l'apuntaré a la nostra llibreteta magia.. aquella an mona que vaig comprar amb tu....
obre els viatges que faras.. a milan jo tb hi sere i espero que madrid i paris tb !!!!! no t'oblidis de mi ehhh!!!!! i si en fas mes i puc m'hi aputaré sense penasrmi!!!!! :)
lo dels llibrs esta molt bé.. es algo que sempre em proposo i mai faig.. tot s'0ha de dir que a la uni me'n fan llegir bastants....
jo me proposat fer albums de fotos hoffman.. encara no en tinc ni un... ( aquella promocio la vaig deixar perdre.. que burra)
estalviar.. importantissim.... ara falta que em dongin beca sino malament.....
jo tb he de fer alguna cosa amb el meu angles i aps que mes vull fer???? mecanografia.. vull saber escriure com deu mana en un teclat... i no estaria malament aprendre mes catala.. faig masses faltes ( ara no les tinguis encompte xk estic escribint rapid i de mala manera... i se que per millorar m'hi hauria de fixar sempre.. pero beno... :P )
i les exposicions es una cosa que ahuria de fer empre... casi no he anat a cap i m'encantaria anar.. aixi que tb conte amb mi!!!!! :) saps??? m'has motivat.... jo tb faré una llista amb tot el que vull fer... te'n falta un de proposit: veuret mes amb la neus i fer mes coses amb ella!!!!! :D :D :D jo la posaré.... venir mooolt a barcelona i veuret!!!!! :)

i el punt 11????? tens unaltre bloc de la llengua????? o ho he entes malament?????? no en sabia res!!!! O_O

un petó

Eli Ramirez. ha dit...

vull saber escriure com deu mana en un teclat... i no estaria malament aprendre mes catala.. faig masses faltes

jjajaja bé... no és per ser dolenta... però sí sí... a vegades costa entendre les paraules que escrius ajajaja ñeee
fes el favor de posar totes les lletres almenys!!!!

:-)

Vindràs plantar un arbre? podem anar a Sant Pere del Bosc.

Anònim ha dit...

saps que passa???? tinc un teclat vell.. de vegades no es marquen totes les lletres i com vaig escribin rapid no em fixo si ha quedat ben escrit o no... es per anar per feina.. ara que en els meus trevallls de la uni això no passa ehhh... utilitzo el portatil i hi poso molta mes atencio!!!!!! ho juro jeje

si!!!! jo mai he plantat un arbre!!!! podriem anar i cada "x" temps anem a veure co evouciona i li fem fotos !!!!! val si !!!!! compte amb mi jo tb vull plantar un arbre!!!!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails