23 de gener 2010

Compres de Gummy, Pimkie i Women Secret :P

Per fi he anat a les rebaixes :-) (wenu, va ser ahir).
El cas es que molta cosa tampoc vaig comprar (i de fet, poca cosa era de rebaixes). El meu objectiu primordial era clar: necessitava uns nous auriculars. Aquesta última setmana anava amb això:
.
.
A mi és que no em duren gens.
Fa cosa d'un mes vaig nar al MediaMarkt de Sant Cugat amb els del pis i vaig veure uns molt monos, de colors. S'anomenaven GUMMY, i no me'ls vaig comprar perquè vaig pensar que no em farien falta encara. De fet, al llarg de l'any en compro molts, i m'és igual la qualitat, perquè tots se'm trenquen... per això últimament els compro de bazar oriental. Bé, els de la foto me'ls vaig comprar al desembre, FNAC, 16 eurakus.
.
I jo volia uns GUMMY... I ha costat! no els venen quasi enlloc! I quan per fi vaig trobar-los, va ser al Pixmania i a un preu lleugerament superior del MediaMarkt (10'25; els havia vist a 9'95). Però ¡problema! només estaven en lila (foscos, molt normalets) i roses (pff).
Em vaig posar un límit: si en 15 minuts no trobava res millor, tornaria i em compraria els liles.
.
I llavors... vaig recordar el BAZAR KARAN! Segur que algún cop hi heu estat. N'hi ha dos i es caracteritzen perquè és un (únic) home qui fa les gestions econòmiques (=cobrar) i té a 5 o 6 noietes mones atenent (les noies solen ser d'aquí). Em sembla una botiga molt machista, però sempre tenen preus molt bons (és el millor lloc físic de Barcelona, crec, per comprar DVD/CD verges).
.
I allà vaig trobar GUMMYs de tots colors! (menys el verd, que era el que volia). I PER 5'30 eurus! I ara tinc això:
.
Bé. Un cop resolta la necessitat primària, vaig anar a altres necessitats.
Una parada obligatòria (per mi) és l'Oysho i el Woman Secret (m'encanta ^^). I atenció noies! ara al WomenSecret tenen productes de la HORMIGA ATÓMICA!:
.
.
Però com sempre, caríssim. L'Atom Ant no dormirà amb mi aquesta temporada...
.
El que si que vaig fer va ser comprar-me mitjons. M'agraden molt les tirades que fan! (però res supera als de llops i caputxetes, tot s'ha de dir!):
.
(hipopòtams i ocellets tipu Twitter)
.
Finalment, un parell de samarretes:
.
.
- Una posa en molts idiomes "Trust your instinct"; i l'altre, de la mateixa col·lecció, posa en molts idiomes "Don't stop dreaming". Són del Pimkie.
Tant una com l'altra m'agraden molt el missatge que donen (i sobretot, que estaven a 4'95) :-)
.
Ara ja només em falta comprar una nova motxil·la... aviam si aquesta setmana puc fer una escapadeta al Decathlon!
.

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Ull amb el Basar Karan! Allà hi compro els DVDs i CDs verges, estan molt bé de preu, però són una gent que intenta timar bastant. El Basar Kavi també és d'ells i he tingut alguna mala experiència. Cal anar amb molt d'ull. Per començar, a fora et posen preus que quan vas a comprar el producte et diuen que falta sumar-hi l'IVA, per tant és un preu enganyós i que tenen com a reclam. Segur que és il·legal no indicar a l'aparador que falta sumar l'IVA. Però al preu que tenen dins ja hi està sumat, ves per on.

Després, també hi ha gent que ha tingut problemes comprant aparells com ara discmans, perquè s'han trobat que el carregador no era l'estàndard europeu. Els preus barats no són perquè sí...

Per tant, per a comprar coses petites com uns auriculars o bobines de discos sí que va bé, però no hi compris una consola o un aparell de cert preu, ja, perquè et sortirà car en temps de reclamacions i mals funcionaments. I això sense comptar els tiquets ridículs que fan, que no serveixen com a garantia, cosa que et dirà el mateix dependent.

A banda d'això, m'alegro que hagis fet compres útils.

Eli Ramirez ha dit...

Ja... molt de fiar no semblen pas!

Jo això de l'IVA no m'hi he trobat. Sempre hi compro dvd i ja els demano dins. No miro massa l'aparador perquè, com tu dius, mai hi compraria res important!

El cas és que per casualitat si vaig veure els Gummy fora, però em van cobrar el mateix preu (primer la noia em va dir 11 i pico, i jo ... perdona??) i despres diu "ai no.." (si cola, cola suposo...)

En fi. Però per comprar dvd's és el millor lloc!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails