04 de desembre 2009

"Welcome to our libraries" and more.

Un altre dia que modifico el calendari d'entrades (la crítica gastronòmica es mou a demà, :P)
.
Aquests dies s'ha publicat un vídeo al CanalBib (canal Youtube de les Biblioteques Públiques de Catalunya) que es titula "Welcome to our libraries".
Tal com ells mateixos diuen, es tracta d'un vídeo realitzat en motiu de la visita a Barcelona del Comitè Exectiu d'Eblida el dia 13 de novembre de 2009. Aquest vídeo té la finalitat de donar una visió general de les biblioteques catalanes mitjançant imatges dels seus edificis, serveis i usuaris.
.
Jo us recomano que li doneu un cop d'ull, perquè realment és macu :-) Guaiteu-lo:
.
.
Però lo millor de tot no és això, sinó la cosa està si mireu el minut 4:22. És quan parlen de biblioteques escolars (school libraries) i surt una foto meva ^-^! (m'ha fet gràcia veure-ho!)
És una fotografia que vaig fer quan treballava al CEIP Pare Poveda (el meu primer i únic conveni, del qual en guardo molts bons records!), de les novetats que ens havien arribat... això era més o menys a la primavera del 2007.
.
Com que sóc una friki i cada cop que viatjo faig fotos de biblioteques, doncs mica en mica les vaig pujant al Flickr (tot i que en falten moltes.. tant d'aquí com de Califòrnia o Menorca) poc a poc s'anirà omplint la carpeta. Per ara tinc aquestes:
.
(M'encanta aquesta opció que té Flickr d'enllaçar les fotos per a ser visualitzades en blogs i tal) (m'agrada tant com el que fa l'SlideShare per a powerpoints!).
.
Per cert, recordeu quan vaig parlar de Nodame Cantabile? atenció perquè m'he baixat una adaptació "en carne y huesos"... xDDD me la començaré a mirar ben aviat, amb por i curiositat, jajaja! ja us explicaré!
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oooh que bé, eli: suposo que surts citada en els crèdits del vídeo, no?? ;-)

Anònim ha dit...

M'ha fet gràcia veure l'arbre de Nadal de la Llongui! com passa el temps!!
Sil.

Eli Ramirez ha dit...

No surt el meu nom per enlloc, no XD (si haguesin de demanar drets a tots els autors de les fotos...) tot i així estic una mica moski perquè totes les meves fotos de Flickr estan protegides de tots els drets... i clar, això atempta contra els drets de la meva foto... però bueno, com que es tracta d'un vídeo de biblioteques faré veure que no passa res :) (tot i que molt malament que els bibliotecaris no s'hi fixin en aquestes coses... ñeñeñeñ :D)(però vaja, que m'ha fet ilu veure la foto i tal)

i sí Sílvia :D la foto és del Nadal 03/04!!! va ser el meu descobriment al món bibliotecari jajajajajaja mira en que m'he convertit anys després... en una biblio-friki!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails