15 de desembre 2009

Merchandising of my faculty

La veritat és que aquest post és més de "Blog del Dijous", però benu... em venia de gust fer una entrada més personalitzada al meu blog :-)
.
El motiu d'aquesta entrada és aquest objecte:
.
.
Correcte! Una xapa del Grau "Informació i Documentació"!
Resulta que forma part d'una campanya de la UB per als nanos que van a les jornades de les portes obertes (cada facultat té la seva?).
.
Problema? Jo no faig el grau!!!!!!! I clar, m'he enganxat la xapa a la motxilla però no em representa al 100%! però bueno... queda mono. I friki. I això ens agrada! :-)
.
De fet, jo ja demostro el que sóc quan condueixo el meu flamant 206:
.
.
Tot i que ah, no seré hipòcrita... ja he dit mil vegades que la llicenciatura no és sant-de-la-meva-devoció... però it's here, i s'ha d'acabar el que es comença :-) (--> i dur aquesta enganxina al cotxe em fa súper feliç) (es per avisar al del darrera: eh frena! que davant teu hi va un documentalista i té necessitat de salvar el món!)
.
De fet, les enganxines aquestes no són merchandising oficial de la facultat...(que jo sàpiga). Però això sí que ho és: xapetes de promoció erasmus!:
.
.
En van fer una verda i una taronja. Benu jo tinc les dues perquè sóc molt pesada, jajajaj!
I ja està. Fins demà!
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jooo.. perque la meva uni no fa aquestes coses??????

ahir vaig anar a la facultat del barri vell... on anire,m a partir de febrer... m'encanta.. o sigui... és super maco.. i l'edifici que han fet nou encara més... es mes acollidor... i el seu entorn és precios.. estic contenta de que ens canvin de facultat!!!! :D

Eli Ramirez ha dit...

no sabia que us treien d'Emili Grahit (pq és on estaveu ara no? o estaves a montilivi? no oi?)

El barri vell és genialíssim. Jo vaig estar al campus aquell quan feiem batxillerat i vam anar a les jornades de portes obertes (jo ja em veia fent història de l'art allà dins jajajaj)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails