09 de desembre 2009

Arros Covat

Sóc fan del Xavi Masdéu!
.
Com? no sabeu qui és? És ELL!:
.

.
El Xavi protagonitza una sèrie d'éxit: Arros Covat.
La primera vegada que vaig sentir a parlar d'aquesta producció va ser a través de la revista TimeOut, però no em va cridar realment l'atenció fins que algunes persones me'n van començar a parlar a la facultat... "t'agradarà", "és molt bona", "de lo millor que he vist en molt de temps"...
.
Encuriosida, vaig anar a la web oficial: www.arroscovat.com (la sèrie també té un blog oficial). Em va sorprendre:

1. El seu format: capítols d'animació senzilla... (personatges que el 85% de la sèrie no tenen cara, però que poden arribar a expressar moltíssim!)
2. La seva durada: una mitjana d'11 minuts per capítol, 12 capítols en total.
3. La seva emissió: primer per internet i després van anar cap al Canal 33
4. El seu tema i humor per enfocar-ho: el millor! --> Tracta del conflicte de fer-se gran i tenir la sensació que les oportunitats et passen pel davant. El protagonista té 30 anys i una sensació constant que se li cova l'arròs. És dissenyador, modern i cosmopolita...però un absolut incompetent sentimental.
.
Tant al Xavi com a la resta de personatges de la sèrie se'ls hi acaba agafant carinyo i empatia: el Lluís i el Ricard (la nit i el dia), la Sonia i la Luz (la cervesa i l'espuma), la TIETA PAQUITA (l'eix principal, entranyable com ella sola!) ... i altres que a la foto de grup no surten però que valen molt la pena, com el DJdemierda, el Serafí...
.

..
Bé. Si no l'heu vist encara, a què espereu? a la web hi ha tots els capítols en línia per mirar-los còmodament:
.
.

Espero que us agradi!
.

(aquesta imatge a lo Abbey Road és boníssima)
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estava intrigada per veure aquest entrada... i no, no em sona de res aquesta serie... pero quan tingui una estona l amiraré.... :) té bona pinta i si dius que és tant bona l'hauré de mirar... :)

Eli Ramirez. ha dit...

l'has de veure! és genial!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails