20 de novembre 2009

Alguns dibuixets...

Ja els he posat al Facebook, però bueno, els posaré tb aquí al blog, pq ja que vaig crear l'etiqueta de dibuixosEli...
.
Són tots dibuixos fets a classe. La veritat, l'únic de profit que últimament hi faig es això (si podem considerar-ho "algo de profit").
No m'agrada cap de les classes que faig. Bé, no es que no siguin interessants, no vull dir això... però no em ve massa de gust. I omplo fulls amb dibuixos i més dibuixos. Alguns són cutres i d'altres potser no ho són tant. No ho sé. Tampoc no sóc cap artista ni tinc cap mena de formació, però quan dibuixo m'ho passo bé. És a dir, no és que m'ho passi bé, és com traslladar-te a un món diferent, el món dels personatges que estas creant.
.
Aquest primer es titula "La mort del llop" i bueno, és la Caputxeta que sent pena pel llop un cop mort. No està acabat, falta pintar el caminet i els arbustos...
.
.
Aquest segon és una mica xorra. Són uns monstres de colorins i un repartidor de correu aeri. Aquell mateix matí havia catalogat un llibre juvenil que era mig de ficció i mig de coneixements, amb explicacions d'un servei de correu aeri francès antic (parlava tb de Saint-Exupéry i la seva mort al mar mediterrani). És per això que el noi duu un casc amb un sobre dibuixat (i un sac plè de cartes)
.
.
I finalment, aquest últim. El menys currat i amb un marge negre massa gruixut, potser... però bueno. Tal com ja he dit al FB, m'agrada perquè somriu molt i el trobo un dibuix molt optimista. Està una mica "brut", però no passa res :-)
.
.
Avui després de treballar aniré a la botiga de les coses gratis (Esloúltimo). A la propera actualització us explico que hi he trobat i que m'he endut!
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els dibuixets són molt monos!

Per fi podem albirar una successora de la nostrada i mai ben ponderada Pilarín Bayés!

:-)

Neus Ferrer ha dit...

m'encanten!!!! en una capseta que tinc tinc una posatl de nadal amb dibuixets teus.. i el ue vas fer aquest estiu en un tros de cartro tb e guardo!!!!! i algun mes que tinc d'aquest estiu.. tot ben guardadet!!!! ara.. vull un que me'l facis especialent per mi!!!!!! XD si??????? jijiji

Eli Ramirez. ha dit...

jajaja a saber què guardes...

Pd. Anònim, no m'agrada la Pilarín...

:-P

Neus Ferrer ha dit...

però me'n faras un per mi????? :O !!!!!??????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails