30 d’octubre 2009

Regalitus [I]

Tornaré a fer un post súper-egocèntric (sorry, it's my blog XDD) i posaré alguns dels regalets que m'han donat avui. :D La veritat és que encara que no m'agradi fer anys -sóc massa Peter Pan per admetre-ho-, em fa feliç rebre missatgets al mòbil, els regalets [per xorrada que siguin!], les felicitacions al facebook (sou genials ^^ gràciesssssss), els mails... I tal.
.
M'han regalat un conjunt de roba interior del CASPER (--> el fantasmet). És súper monu. Forma part de la col·lecció Halloween del Woman Secret.
.

.
I tres llibres. El primer, un que es diu "Los doce hilos de oro"; el segon, la segona part de les memòries del Jordi Pujol (sí, que passa?). El tercer és un llibre infantil que feia molt de temps que volia i que encara no m'havia comprat mai:
.
ABANS DE LA TELE
.
.
Les il·lustracions són fantàstiques, m'encanten. Són petits moments de la vida d'un nen, als anys 50. Aquí podeu veure algunes de les imatges del llibre:
.

4 comentaris:

Virginia M. ha dit...

Gracias por lo del Lockerz, pero no sé cómo va. Conseguí 21 punticos con el juego inicial, pero me marca 0 puntos, y aquellos juegos que decías que habían no los encuentro.

¿No nos podrías hacer una demostración con ejemplos? Aix.

Eli Ramirez ha dit...

Que raro que te marque 0, habiendo ganado 21 en el juego incial! a mí se me pusieron al momento.
La cosa es entrar cada dia y te dan 2 puntos, y luego ir al apartado de "Dailies" y responder a la pregunta de opinión, para que te den 2 puntos más.

Anònim ha dit...

o sigui quest conmjunt del casper es monissim.. fa poc vaig entrar i vaig veure tota la coleccio del casper.. o sigui genial... em v encantar i em volia copmprar el pijama.. pero al final no em vaig comprar res.. m'encanta nena!!!!!
i el llibre que guay k te'l regalessin.. menos mal k no te'l vas comprar akell di.. :P

Eli Ramirez ha dit...

jo pijames ja tinc masses! :)

i el llibre..... bueno, diguem que la persona que m'ho va regalar ja anava "sobre segur" :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails