28 d’octubre 2009

Oh, brother!

Com que estic liada amb uns quants treballs i examen, avui faré una actualització rapideta i ja està. Però amb la recomanació d'un vídeo que, tot i que segur que tots ja heu vist, jo no em canso mai de veure'l... i veure'l... i veure'l... !
.
Anunci Seat Altea XL: Oh, brother!
.
.
És que és... genial, oi? És la versió llarga de dos minuts i mig (a la tele, pel que m'han dit, fan la versió curta).
Crec que la manera com atrau a l'espectador (comprador potencial) és molt bona. Uns nens.. una mascota... un monstruito... una història. A més, és sentimentalment genial ^^! I en cap moment es fa referència a les condicions tècniques del cotxe... sinó que simplement ens deixa amb el missatge de que si vols posar tot dins un cotxe, et caldrà un Seat Altea XL.
.
Oh Brother, no estás sólo, brotheeeeeer...
.
La nena és súper mona quan li diu "no tengas miedo, ésta va a ser tu casa" i el monstruito està tot tremolós darrera el sofà... jejeje.
.
The more love he gets, the more he grows!
¿¿¿Cómo puedes dejar de querer a alguien??? NO SE PUEDE!
Oh brotheeeeeeeeeeeer!
.
M'encanta. Sí. Em posa de molt bon humor.
.
Per cert, crec que s'han inspirat una mica en la gran estrena cinematogràfica que s'espera per aquest Nadal (Donde viven los monstruos, de Spike Jonze -Where the wildthings are-, basada en un llibre infantil d'éxit). [TRÀILER] Així que prepareu-vos, ens espera un hivern de monstres. Un hivern que, per cert, no sembla que acabi d'arribar!
.

2 comentaris:

Akiko-chan ha dit...

(L)~ (L)~ (L)~~~
*O*
Y no, el invierno no llega... por Pontevedra andamos a 22 graditos... dentro de clase! así imaginate...

Anònim ha dit...

A mi tb m'encanta!!!!! sempre que el veig per la tele.. dic... ooohh i avui l'he vist sencer gracies a al teu blog.. o sigui que l'he posat al meu perfil... !!!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails