24 d’octubre 2009

MIC Restaurant: Fondues per sopar

La crítica gourmet (que professional jajaja) de la setmana va dedicada a "MIC: Fondues per sopar".
Deduïm, d'entrada, dues coses:

1- És un lloc només per a fer sopars (horaris de 20:30 a 02:30)
2- És un lloc per menjar fondues (tot i que també fan entrepans, amanides i tal, sino recordo malament)
.
Es troba al barri de Gràcia: c/Bruniquer, 44. La parada de metro més propera és Joanic (L4).
Normalment posa que s'ha de reservar per trobar-hi lloc (és un local petit però força acollidor), però el dia que vaig anar-hi a sopar, estàvem bastant sols (potser tb perquè eren les 9 i la gent deu anar-hi més tard, dic jo! :D).
.
.
Hi ha diverses fondues de formatge per triar i també n'hi ha de carn. Nosaltres vam escollir la de formatge suís.
Per demanar fondue, s'ha de ser un mínim de dues persones (bé, també pot anar un sol, però no et faran pas una individual, sinó que llavors hauras d'agafar la racció de dos i pagar més i menjar doble :D)
.
No ens vam quedar pas amb gana: hi havia molts trossets de pà sec i molt de formatge per sucar-hi. També vam demanar un pica-pica (unes salsitxetes fredes -et al.- per sucar amb el formatge)
Telèfon d'informació i reserves: 93.284.55.44
.
Valoració final: 6'6

Menjar (varietat): 7/10
Menjar (quantitat): 7/10
Menjar (qualitat): 7/10

Preu: 6/10
Servei (personal): 6/10
Ambient del local: 7/10
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ayer estuve en las fiestas del barrio de Gracia y recalamos en este restaurante con unos amigos. La experiencia fue pésima. Nos sirvieron un menú consistente en copa de cava, copa de vino, y dos fondues (una de queso y la otra de chocolate) -todo por 18€/persona-.
La realidad fue que el vino, tanto para los que pidieron blanco como para los de tinto estaba AGUADO (deliberadamente le habían añadido agua y era imbebible). Además, estaba caliente. Así que tuvimos que pedir una botella a parte que nos cobraron a precio de oro. La atención fue lastimosa: sin estar lleno el local, tuvimos que insistirle varias veces a la camararea para que nos atendiera y la lentitud con la que respondía a todas las peticiones era desesperante. Para colmo, nos cobraron a 3€ el chupito de manzana.
En fin, nada recomendable y unos timadores!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails