07 d’octubre 2009

La meva feina temporal com a catalogadora

Fa poc més d'un mes vaig començar a treballar a un lloc nou. No és res a llarg termini, simplement una subcontractació amb una data final (31 de desembre), però després d'haver treballat com a bibliotecària amb beques, convenis o pràctiques, el fet de tenir una nòmina on digui que sóc el que he estudiat, m'agrada.
.
Estic al Servei del Sistema Bibliotecari de Catalunya (>Dep. de Cultura i Mitjans de Comunicació). El lloc físic m'agrada molt, ja que es dins el Palau Moja (c/Portaferrissa, 1). Treballo en un palau! :-) [eh! no tothom pot dir-ho, això! jajajaja!]
.
.
Fins la setmana passada la feina era una mica monòtona (que no vol dir que no estigués bé, però jo, que sóc bastant activa i m'agrada moure'm, em costa! jjajajaja!). Vam estar fent canvis en registres bibliogràfics de certes biblioteques per després facilitar les tasques de bolcatge cap a un únic catàleg. Tot això amb l'Absys. Però ara, aquesta setmana, estem catalogant.
.
Jo sempre he ODIAT (notése la mayúscula) catalogació. De fet, creia que mai em diplomaria a causa d'ella! i, ja ho veuen,... mai diràs d'aquesta aigua no en beuré. O sigui que, tot i que en certa manera ja havia catalogat anteriorment, aquest cop és la primera vegada que ho faig a Catalunya i mai haguès pensat que... "és entretingut catalogar".
.
I aquí alguns exemples de llibres que han passat per les meves mans :D:
.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Te'ls has llegit tots???

Quina feina més "dura", la de les bibliotecàries...........

;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails