04 de setembre 2009

Museu Olímpic (Montjuïc)

S'acosta el cap de setmana i no sabeu que fer?
Acosteu-vos al Museu Olímpic!

No és gaire conegut (almenys en comparació amb altres museus que hi ha a la ciutat de Barcelona) però té un toc curiós que pot satisfer fins i tots als que, com jo, no ens agrada l'esport en sí.
.
Es tracta d'un espai molt dinàmic, separat en diferents espais i pisos. Relaciona la història dels esports amb la història pròpia dels Jocs Olímpics. Està molt bé perquè toca bastantes facetes, des de l'esport professional (alt rendiment, etc) fins a l'esport a la vida quotidiana, incloent l'esport a persones minusvàlides (algunes fotos exposades són molt impactants).
De fet, fins al 30 de setembre hi ha una exposició temporal sobre aquest tema: "Tots guanyem. L'esport adaptat a la diversitat".

Per accedir-hi, heu d'anar a on hi ha l'Estadi Olímpic i seguir les pases del "Passeig de la Fama" [jo i les meves ja habituals fotos de "peuets" jiji]:
.
.
Trobareu els peuets de R.Nadal, Federer, Ballesteros, Gasol...
.
Dins el Museu hi ha reliquies esportives súper curioses, com futbolins d'époques super antigues (i no com els actuals futbolins, no no! si no súper rarus!):
.
.
També una cosa que mola molt és que a la part d'abaix hi ha un munt de coses de quan es van celebrar els JJOO de Barcelona: objectes utilitzats per a la innauguració que de ben segur reconeixereu si hi aneu i ho veieu! I un pilo de COBI(s).
.
I jo, como no, em vaig fer una foto amb ell :-D:
.
.
Més informació sobre els espais, horaris i tarifes a la web oficial.
.

3 comentaris:

Grelda ha dit...

Deixan jugar amb els futbolins antics?
i després et queixas de que jo no t'aviso...

Eli Ramirez. ha dit...

jajaja no, jugar no, però tocar, pots tocar el que vulguis...

jijiji no t'enfadis, hi vaig anar fa temps... l'únic que encara no n'havia parlat :-)

Anònim ha dit...

guay guay guay!!!!!!!!!! :) :) :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails