01 d’agost 2009

V Cicle de Cinema Llatinoamericà: La buena vida

Per segon cop en aquest estiu, he anat a veure cinema a la fresca a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar.
Avui es tancava el cinquè cicle de Cinema Llatinoamericà organitzat pel CineClub Adler, que, com cada estiu, ofereixen tres pel·lícules a l'aire lliure de manera gratuïta. [Aquest cop, però, he portat jersei :-)]

La pel·lícula projectada ha estat "La buena vida", premi Goya a la millor pel·lícula hispanoamericana (2008):
.Argument (copio i enganxo):
.
La buena vida (2008) narra cuatro historias urbanas del Santiago de Chile de nuestros días. Teresa, Edmundo, Mario y Patricia son cuatro habitantes de Santiago cuyas vidas se entrecruzan en medio de bocinazos, frenadas y alarmas de autos, pero que difícilmente llegan a tocarse.
Sumidos en la vorágine urbana, cada
uno de ellos persigue su sueño: Teresa (Aline Kupenheim) una psicóloga que busca salvar vidas, Edmundo (Roberto Farías) un peluquero que anhela tener un auto; Mario (Eduardo Paxeco) quiere entrar a la Filarmónica, y Patricia (Paula Sotelo) sobrevive.
Cada uno anhela algo que pareciera ser asequible. Ninguno lo logra. Lo que obtendrán será inesperado


Què més dir?
Jo l'he trobat força lenta i sense cap gir argumental d'aquells que et facin enganxar a la pantalla. És més aviat una història sobre la vida mateixa... com tantes altres.
I per cert, la quarta protagonista crec que ha fet el rècord de tenir menys minuts de protagonisme... quasi no surt ni se li dóna importància!
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails