10 d’agost 2009

Palladio, the Architect (Caixafòrum Barcelona)

Si sou dels que us quedeu aquest estiu a la ciutat, podeu encara anar a l'exposició gratuïta sobre l'arquitecte Palladio al Caixafòrum (Av. Marquès de Comillas, 6-8). [Fins el 6 de setembre]

L'Obra Social de La Caixa conmemora el 500è aniversari d'aquest artista renaixentista, que va ser quasi contemporani de Rafael i Miquel Àngel. Per Palladio, la seva professió era molt important, va voler democratitzar l'arquitectura; demostrar que qualsevol edifici podia ser maco sense la necessitat d'utilitzar materials molt cars i exclusius.
.
Les seves obres, inspirades en el món clàssic, van sorprendre a tothom per la bona relació de qualitat amb cost invertit, convertint-se així en un dels arquitectes preferits d'aquella época.

L'exposició en sí és molt agradables de veure, està plena de maquetes. Aquí us deixo amb tres de les fotos que vaig fer:
.
.
*Exposició organitzada amb la col·laboració de la Royal Academy of Arts de Londres i el Centro Internazionale di Studi di Architettura Andrea Palladio de Vicenza, amb la participació del Royal Institute of British Architects de Londres.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails