13 d’agost 2009

La Tagliatella

Actualitzo una mica el meu "directori particular de restaurants" perquè he vist que està una mica abandonat!

Avui us parlaré d'una cadena de restaurants de menjar italià... però una cadena amb majúscules, de les bones. Es tracta dels restaurants "La Tagliatella". Qualitat infinita :-)

Potser el local us sona d'haver-lo vist:
.
.
Ara he consultat la web oficial i resulta que té més de 70 restaurants en unes 50 ciutats espanyoles. A Barcelona n'hi ha 9. Jo he estat al del c/Sant Medir (per allà prop de la Plaça de Sants) i un altre tirant cap a Gràcia... però no recordo el nom del carrer. De fet, és igual: per dins són iguals!

Els plats de pasta són del millor que he pogut tastar. Tries el tipus de pasta (pasta seca o fresca) i el tipus de salsa (el mateix amb les amanides i tal, però jo d'això no en gasto xD).
Els preus no són ni barats ni cars (uns 13 o 14 euros per plat), i s'ha de tenir en compte que són PLATS ENORMES. Vaja, que et quedes ben tip.
A mi el que m'agrada molt és agafar-me pasta amb salsa de nous. Està absolutament deliciós (vamos, que ja tinc ganes de tornar a Barcelona per menjar-me'n un bon plat ^^!!).

També us recomano que demaneu PA DE LA CASA. Us portaran unes tires de pa de tres tipus: pa normal, pa d'olives i pa amb ceba. El de ceba és boníssim. A sobre, ben calentet i cruixent. No té desperdici!!

I per si fos poc, és un dels restaurants italians en el qual de postre pots demanar PANNACOTTA (el millor postre italià de la terra). En fi, jo hi he anat un munt de vegades i sempre hi repetiria... no me'n canso! i per això us el recomano: perquè hi aneu i el gaudiu :-)
.
.
Valoració final: 8'8

Menjar (varietat): 8/10
Menjar (quantitat): 10/10
Menjar (qualitat): 10/10

Preu: 8/10
Servei (personal): 9/10
Ambient del local: 8/10
.

6 comentaris:

Jordi Domènech Montané ha dit...

A veure quan ens hi fotem un tiberi doncs, que a Vic n'hi ha una!

Anònim ha dit...

Quan us portin el PA DE LA CASA, no sigueu tan llèpols i us el mengeu de seguida! Perdreu la gana i després no us podreu acabar el plat que us portaran... Tinguem una mica de seny, homeeee.... I deixeu pa de la casa per a qui us acompanyi, que ja us conec!!

Eli ha dit...

jajajaj és que està tan bo...!!!!
Jordi, quan vulguis, has nat tu? aii és genial aquest restaurant!!!

Moroboshi ha dit...

Guau... 13 o 14 euros per plat no et sembla ni barat ni car? És car, Eli. Tenia un altre concepte de tu... Pensava que érem germans de butxaca... :'(

Vull dir, entre que te'n demanes dos, i aigua, i postres... te'n vas als 40 per persona. Això pot estar bé de tant en tant, però ningú no pot dir que no és car.

Eli Ramirez. ha dit...

ja vaig dir una vegada que per mi un restaurant era "barat" si el menú sencer (dos plats+postre+beguda) era inferior als 10 euros. I en base això faig els càlculs per posar nota.
Ara bé, aquest restaurant és l'excepció perquè els plats, com ja dic, són enormes, i per tant, la qualitat-preu és diferent.

per això aquest restaurant és best of the best i és el meu preferit, tot i que no per menjar-hi sovint, sinó més aviat com a "restaurant de celebració"

Econòmicament, Il Montello és el millor de Barcelona (menú migdia a 6'95) :-)

Eli Ramirez ha dit...

I 40 euros per persona mai!!! en tot cas, 20 euros per persona!
No demanaries pas dos plats, aquí!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails