31 d’agost 2009

il·lustradors (II): Lauren Child

Lauren Child és la meva il·lustradora preferida. I amb diferència!!!
No només pel tipus d'il·lustració simple que fa (a base de collages i colors intensos) sinó també per les històries que protagonitzen els seus personatges.

Tot va començar fa uns, no sé, cinc o sis anys. En aquells moments jo estava fent les pràctiques del CFGS ASC en una biblioteca pública [Les Corts-Miquel Llongueras] i a la sala infantil hi feien un taller d'aquests de dinamització de la lectura ("Enreda't amb l'acció"). Eren (no sé si encara es fan) activitats repartides en dos o tres dies que tenien com a punt comú un mateix llibre, que en aquella ocasió, era aquest:
..
(De quin planeta ets, Anna Tarambana?)
.
Ens van donar enganxines i tot! :-) [les guardo com un petit tresor]

El cas és que justament també aquell dia va venir una revista a fer un reportatge (Protagonistes, ja! núm.20, novembre-desembre 2003) (jo hi surto!!!!):
.
.
Total, que jo no coneixia el llibre ni res, però em va encantar la manera d'il·lustrar-lo. I des de llavors sóc fan de Lauren Child. De fet, ara m'agraden molt més uns altres personatges que té (més famosos arran d'una sèrie televisiva): Charlie and Lola (Carles/Laia, Juan y Tolola, crec, en castellà).
A Londres l'any passat em vaig voler comprar els peluches, però al final res...
.
Us poso algunes imatges perquè us agradi a vosaltres també! ;-) (d'acord, té un estil molt especial, conec a diverses persones que ho troben horrible!) -_-''':
.
.
I la meva preferida!!:
.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lauren "Child" sembla un pseudònim, no??

Vés a saber com es diu en realitat...

:-)

Anònim ha dit...

A mi ( gràcies a tu ) m'encanten !!!! Ara en vull més!!! jeje sort que me'ls vas esenyar!!!! son molt graciosos.. i el de la dent que em vaig comprar està ben guardadet a l'estanteria!!!! vull fer una mini biblio a casa!!!! jejeje si es que amb tu aprenc coses cada dia !!!!! :)
neus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails