11 d’agost 2009

The half-blood prince

Ja he vist Harry Potter. Per fi!
.
.
He de dir que no sóc gens fan de les adaptacions cinematogràfiques en general, i molt menys les del Potter.. però a cada pel·lícula em tenen allà, fidel als meus principis :-) (aquest cop he trigat una mica més en anar-la a veure... perquè quan la van estrenar, jo estava a Santa Mónica, LA (CA) i vam veure com alguns fans feien cua a les 12 de la nit per ser els primers en entrar... :D)

Penso una cosa, i és certa: una persona que no s'ha llegit els llibres, no pot captar tot el que diu la pel·lícula. Hi ha coses que queden molt sobreenteses i altres que directament no es diuen però que després et trobes en que ho han utilitzat.

.
Anar a veure una pel·lícula adaptada d'un llibre que ja t'has llegit i t'encanta pot ser molt problemàtic: en primer lloc, saps el que ha de passar. En segon lloc, saps que hi ha coses que no surtiran... i en tercer lloc, pots veure coses a les quals se'ls hi dóna massa importància quan en realitat potser no en tenen tanta.

Per no entrar en trames complicades, David Yates (director) ha donat potser massa importància als afers amorosos de la colla de mags adolescents... però bueno. Fa gràcia.

.
Comentar que els actors van creixent cada cop més (com és evident). Al Harry i a l'Hermione els veig més o menys iguals, però el Ron s'ha ampliat força -que no engreixat, no confonguem- i el Draco és ja tot un homenet (com ha crescut el Draco Malfoy!):
. --> però no hi ha cap personatge que puguis dir que alegri la vista, no..
.
Per altra banda, tenim Tom Riddle (Lord Voldemort de jove).
Curiós: de nen i de preadolescent tenen una cara que bé podria assimilar-se a la del Lord Voldemort que tots coneixem (aquella mena d'aspectre), mentre que de jove (aparegut en alguna altra pel·lícula) té una cara que difícilment s'enten que sigui l'evolució al seu anterior jo
(masses paranoies m'estic fotent jo sola).
Total, que Tom Riddle és un dels meus personatges preferits:
.
"
Puedo hacer que las cosas se muevan sin tocarlas. Puedo hacer que sucedan cosas malas a la gente que me hace cosas malas. Puedo hablar con las serpientes también. Ellas me encuentran, me susurran cosas..."
.
.
Contundent, si senyor.

De fet, ara m'estava mirant un wiki de Harry Potter i hi ha tants personatges i tants embolics familiars, que no resulta gens fàcil... I també se m'ha donat per llegir alguns fanfics, amb les noves generacions (els fills d'en Harry, etc... --> no continuo per a no spoilejar, jaja!) :-)
.
Definitivament, m'encanta Harry Potter!
(http://www.elmisteriodelprincipe.com/)
-.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails