17 d’agost 2009

El casal a la biblioteca!

Avui hem dut els nens del casal a la biblioteca!!!
D'acord, no és la primera vegada que ho faig: ... però si amb nens de 3 anys. Tot un repte!
.
Ho hem enmarcat dins la setmana dels oficis que avui s'ha iniciat. Dimecres, per exemple, anirem d'excursió als Mossos d'Esquadra... però clar, que té un mosso que no tingui un bibliotecari?? res! un uniforme i una plaqueta...
Per tant, els hi hem explicat als nens que els bibliotecaris són MOLT IMPORTANTS i que les biblioteques són llocs on hi ha moooooolts llibres, que també hi ha pel·lícules i revistes, que s'ho poden endur uns quants dies a casa, que fer-se el carnet és gratuït i que... s'ha d'estar... en silenciiiiiiiiiii :-)

O sigui que xino-xano hem anat cap a allà.

La biblioteca de Lloret [web en construcció ¬¬] no és molt gran, però això és perquè ens n'estan contruïnt una de nova, i de moment està en fase provisional. Tot i així, els nens han trobat un bon raconet al terra per agafar un llibre i llegir-lo (o mirar-lo, vaja).
.

Bé, el cas és que si que hi ha hagut una estoneta en la qual s'han portat molt bé i han estan tranquil·lets... però tampoc hem pogut fer cap miracle, i al cap d'una estona estaven ja tots drets, cansats, parlant i amb molts llibres pel terra:
.
(he tapat la cara dels nens per tot això dels drets d'imatge i tal)

Finalment ha arribat l'hora de marxar.
La bibliotecària ha donat una enganxina i un punt de llibre a cada nen (amb la informació de la biblioteca) i crec que els nens han quedat contents (quasi cap hi havia anat mai ni sabia el que eren!)


Monitors de casal d'estiu del món! Porteu-los a la biblioteca! jiijij
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pobres bibliotecàries... haver d'aguantar aquestes bestioletes...

Eli Ramirez. ha dit...

són futurs usuaris! :)

gtauste ha dit...

Que te un mosso que no te un bibliotecari...? D'entrada una pistola amb 12 bales de 9mm...
I els bibliotecaris son molt importants sí...respectats com metges, po lo menos :P
No els hi expliquis mentides, que son petits!!

Eli Ramirez. ha dit...

ehhhh! que els bibliotecaris són molt importants!!!! i els mossus tindran una pistola, vale (no tots) però els bibliotecaris poden atacar amb el super lector de codis de barres i no veas eh!!! XDD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails