28 de juliol 2009

California 09 - Day 14 (final)

I poso fi a les cròniques californianes amb un incís de l'últim dia (he fet finalment les entrades pendents dels dies 9 i 10, 11, 12 i 13 ... i he afegit un parell de fotos a la sosa entrada dels dies 7 i 8)

El diumenge a les 5 del matí (hora local L.A) vam posar rumb a l'aerport per passar el dia més llarg de les nostres vides (fins les 8 del matí del dia següent no arribaríem a BCN). Però... el mal temps va fer un miracle: a les 7 de la tarda, el vol NY-BCN es va anul·lar, i per tant, vam disposar de 12 hores lliures a New York City!

O sigui que, sense quasi dormir, sense maletes (a saber on eren!), sense roba de recanvi, sense elements d'higiene bàsica i sense quasi dòlars ni bateria a les càmares, vam agafar un metro que en menys de dues hores ens va deixar al centre neoyorquí.

Aviam, molta cosa tampoc vam poder fer, però com a mínim vam passar per les avingudes principals (ben il·luminades a mitja nit), vam veure sortir el sol amb un ferri prop de l'Estàtua de la Llibertat, Broadway, la zona zero del WTC, un trosset petitet de Central Park... i el pont de Brooklyn :)
..

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Kin viatge més complet! Kina enveja! Ja tens una cosa més per explicar als néts..... "La vida són records"

gtauste ha dit...

Vaya pedazo de sort que tens...i no era dijous!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails