12 de juny 2009

Escola d'Estiu (històries d'una becària)

Quasi mai parlo de la meva feina al blog. O sigui, de la meva feina com a becària a la facu (ja que com a monitora i tal si que poso coses, jajaja!)

Tal com vaig dir un dia, la meva feina és variable. Avui puc estar fent una cosa i demà una altra. Això la veritat és que té gràcia, perquè evita la monotonia. Diguem-ne que avorrida no ho estic mai :-)

Aquests dies he estat fent dues coses. En primer lloc, introduir els plans docents del curs vinent en un programa-aplicatiu de la UB. Això pot semblar una tonteria, però, sabeu què? estic fent una cosa històrica, ja que són els primers plans docents del Grau en Informació i Documentació que s'introdueixen XDDD!!!

I per altra banda, m'he passat la setmana omplenant les carpetes que es donaran als assistents de la primera "Escola d'Estiu de la Biblioteca Pública". O sigui que ja sabeu, si algu té planejat assistir-hi, que es miri amb bons ulls tot el que hi ha dins la carpeteta ^^ jajajajaj! (vale, no és una feina complicada ni que requerexi cap alt component intel·lectual, però t'hi passes una bona estoneta....)
.
1. Separació de papers per cursos:
..
2. Acabant de muntar les carpetes que falten:
..
3. Carpetes ja a punt :D (i la bandera del Barça, que la vaig portar per celebrar el triplet)
.......
.

2 comentaris:

Irisibula ha dit...

quan jo anava a la facu, mirava als becaris d'informàtica com si fossin déus, sou d'una classa superior, més que simples estudiants... com se me'n va l'olla!
ostres, jo volia anar a l'Escola d'Estiu però no hi havien prou places, així que m'he quedat fora... m'ha fet una llàstima! :((

Eli Ramirez ha dit...

jajaja xDDD els becaris algun dia canviarem el món >:)

L'Escola d'Estiu crec que s'ha fet perquè en les edicions de l'Escola d'Hivern sempre es queda molta gent fora... llàstima que t'hagis quedat sense plaça per aquesta... aviam si al febrer pots anar a la següent!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails